5/5 stjerner

byRavn.dk

Priser inkl. fortolling og mva.

Alle priser er inkl. fortolling og merverdiavgift, slik at den prisen du betaler for produktet eller produktene i nettbutikken vår, er den endelige prisen for varen. Selv om du bestiller for mer enn 350 kr (grense for toll og avgiftsfri handel med utenlandske nettbutikker), betaler du ingen merkostnader, f.eks. toll, merverdiavgift eller ekspedisjonsgebyr, fordi byRavn fortoller selv varer som sendes til Norge.

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Levering

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem, PostNord eller DHL. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • PostNord - Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 109,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested
  • DHL Express - kr 399,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på din adresse

*HeltHjem (hjemmelevering) leverer til ca. 85 % av alle adressene i Norge. Hvis du har en adresse som ikke inngår i HeltHjem hjemmelevering, leveres pakken din som "Hent i butikk". 

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

DHL informerer at bestillinger leveres 1-2 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Bestillinger som sendes med helthjem sendes 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

DHLs opplyste leveringstider:  

DHL leverer vanligvis dagen etter at vi har sendt ordren din. I bestemte områder er leveringstiden 2 dager. På denne siden har vi samlet alle postnumre der leveringstiden ifølge DHL er opptil 2 virkedager. Hvis du bestiller levering med DHL og du bestiller før kl. 12.00 på en virkedag, sender vi ordren din samme dagen.

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid uansett om de leveres med helthjem eller DHL.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem og DHL har. Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem og DHL overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem og DHL overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for helthjem, PostNord og DHL at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

Perfekt match: spesialøl og håndlagde nøkkelringer

”Det gir et godt inntrykk å kunne overraske kundene våre med en gave som matcher ølet vårt fordi den har sjel, er et godt håndverk og er laget av gode, naturlige materialer.”

Nøglering med Albani-logo

Albani har akkurat holdt et eksklusivt kundeevent i forbindelse med lanseringen av en ny økologisk spesialøl. På Storms Pakhus fikk kundene lekker spesialøl, god mat og en goodie bag med blant annet en nøkkelring fra byRavn med en påtrykt Albani-logo.

Pernille Wichmann Sørensen, Marketing Portfolio Manager hos Albani, synes at nøkkelringene i skinn fra byRavn passet perfekt inn i dette eksklusive kundeeventet og uttaler: ”For oss var det viktig å finne en kundegave som matcher ølet vårt; en økologisk spesialøl med ekstra fokus på naturlighet, kvalitet og godt håndverk. Vi synes at de håndlagde nøkkelringene i elegant kraftig kjerneskinn komplementerer vår nye økologiske craft beer helt perfekt.”

Akkurat det å gi kundene noe ekstra enn det som de forventer, er noe som de har veldig gode erfaringer med hos Albani: ”Vi vet at det siste inntrykket som vi gir kundene våre er viktig, derfor var det viktig for oss å gi kundene våre litt ekstra med hjem”, forteller Pernille.

At byRavn er et mindre iverksetterfirma med fokus på godt håndverk, har også hatt betydning for Pernille: ”Jeg synes det er et stort pluss og det gir produktet sjarme og sjel at nøkkelringene har blitt laget i hånden.”

Kjøpsprosessen: ”det gikk kjapt, så det er jo perfekt”

Pernille hadde en klar ide om hvordan det endelige resultatet skulle se ut. Pernille forteller: ”Jeg føler at dere hadde veldig god kontroll på det og jeg visste akkurat hvordan det ferdige resultatet skulle se ut, noe som den endelige nøkkelringen med trykk også levde fullstendig opp til”.

Pernille synes også at det var en god dialog gjennom prosessen og sier: ”Jeg var veldig trygg på å handle med dere fordi dere var gode og raske til å svare på spørsmål og illustrere hvordan det endelige trykket på nøkkelringen kom til å se ut på det tilsendte materiale.”

Fakta om nøkkelringen som Albani har valgt:

Modell: TX10
Skinnfarge: Natur
Farge på nøkkelring og nite: stål (sølv)

Nøglering i lyst læder med Albani-logo

Verdt å vite om produkter med logo

Vi har samlet all relevant informasjon om nøkkelringer med logo på denne siden. Her kan du lese mer om våre produkter, leveringstider og se eksempler på tidligere oppgaver.

Ønsker du å få et tilbud?

Kontakt oss på telefon: +45 60 10 82 97, e-post: byRavn@byRavn.dk eller utfyll kontaktskjemaet nedenfor.