Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Perfekt match: spesialøl og håndlagde nøkkelringer

”Det gir et godt inntrykk å kunne overraske kundene våre med en gave som matcher ølet vårt fordi den har sjel, er et godt håndverk og er laget av gode, naturlige materialer.”

Nøglering med Albani-logo

Albani har akkurat holdt et eksklusivt kundeevent i forbindelse med lanseringen av en ny økologisk spesialøl. På Storms Pakhus fikk kundene lekker spesialøl, god mat og en goodie bag med blant annet en nøkkelring fra byRavn med en påtrykt Albani-logo.

Pernille Wichmann Sørensen, Marketing Portfolio Manager hos Albani, synes at nøkkelringene i skinn fra byRavn passet perfekt inn i dette eksklusive kundeeventet og uttaler: ”For oss var det viktig å finne en kundegave som matcher ølet vårt; en økologisk spesialøl med ekstra fokus på naturlighet, kvalitet og godt håndverk. Vi synes at de håndlagde nøkkelringene i elegant kraftig kjerneskinn komplementerer vår nye økologiske craft beer helt perfekt.”

Akkurat det å gi kundene noe ekstra enn det som de forventer, er noe som de har veldig gode erfaringer med hos Albani: ”Vi vet at det siste inntrykket som vi gir kundene våre er viktig, derfor var det viktig for oss å gi kundene våre litt ekstra med hjem”, forteller Pernille.

At byRavn er et mindre iverksetterfirma med fokus på godt håndverk, har også hatt betydning for Pernille: ”Jeg synes det er et stort pluss og det gir produktet sjarme og sjel at nøkkelringene har blitt laget i hånden.”

Kjøpsprosessen: ”det gikk kjapt, så det er jo perfekt”

Pernille hadde en klar ide om hvordan det endelige resultatet skulle se ut. Pernille forteller: ”Jeg føler at dere hadde veldig god kontroll på det og jeg visste akkurat hvordan det ferdige resultatet skulle se ut, noe som den endelige nøkkelringen med trykk også levde fullstendig opp til”.

Pernille synes også at det var en god dialog gjennom prosessen og sier: ”Jeg var veldig trygg på å handle med dere fordi dere var gode og raske til å svare på spørsmål og illustrere hvordan det endelige trykket på nøkkelringen kom til å se ut på det tilsendte materiale.”

Fakta om nøkkelringen som Albani har valgt:

Modell: TX10
Skinnfarge: Natur
Farge på nøkkelring og nite: stål (sølv)

Nøglering i lyst læder med Albani-logo

Verdt å vite om produkter med logo

Vi har samlet all relevant informasjon om nøkkelringer med logo på denne siden. Her kan du lese mer om våre produkter, leveringstider og se eksempler på tidligere oppgaver.

Ønsker du å få et tilbud?

Kontakt oss på telefon: +45 60 10 82 97, e-post: byRavn@byRavn.dk eller utfyll kontaktskjemaet nedenfor. 


Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen