Levering

Tidsfrister for bestilling til farsdag (11. november 2018).

Alle bestillinger sendes med Helthjem. Helthjem opplyser om følgende tidsfrister for bestilling til farsdag (11. november 2018):

  • Oslo og Bergen: 7. november kl. 15.00*
  • Østlandet og Agder: 7. november kl. 15.00*
  • Vestlandet og Trøndelag: 6. november kl. 13.00*
  • Nord-Norge: 5. november kl. 13.00*

Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig.

*Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem har.
Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem overholder sine leveringstider.

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 49,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 99,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested

* Vi benytter distribusjonstjenesten HeltHjem for levering av produktene dine. I de få områdene som ikke dekkes av HeltHjem, sender vi med PostNord. Når bestillinger sendes med PostNord, leveres forsendelser på ditt nærmeste hentested.

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vi sender ordrer 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem har.

Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Persondata

Når vi samler inn personlig informasjon via nettsiden vår, sikrer vi at det alltid skjer gjennom ditt eksplisitte samtykke, slik at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Innsamling av informasjon

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hva er formålet?

  1. Når du foretar et kjøp via nettsiden vår, samler vi inn opplysninger om deg, f.eks. navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, slik at vi kan sende bestillingen din til deg og at vi har den informasjonen som vi har bruk for ved eventuelt retur av varer.
  2. Når du besøker nettbutikken vår, lagrer vi automatisk informasjon om deg (informasjonskapsler/cookies), f.eks. hvilken nettleser du bruker, søkeord o.l. for å forbedre brukeropplevelsen din og foreta målrettet markedsføring.
  3. Du kan påmelde deg nyhetsbrevet vårt og få nyheter, tips, kampanjer o.l. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet vårt.
  4. Hvis du deltar i konkurransene våre på sosiale medier, målretter vi relevant markedsføring til deg senere.
  5. Hvis du kontakter oss via kontaktskjemaet vårt, e-post, Chat på Facebook eller annet, svarer vi selvfølgelig på din forespørsel, men vi bruker ikke informasjonen din til noe annet.

Vi samler inn personlig informasjon for å opprettholde avtalen vår med deg, forbedre brukeropplevelsen i nettbutikken og tilby deg relevant markedsføring.

Anvendelse av informasjon

Informasjon som oppgis i nettbutikken vår selges ikke videre til en tredjepart og vi registrerer ikke personsensitive opplysninger.

Vi gir opplysninger videre til eksterne samarbeidspartnere hvis det er nødvendig for å overholde den inngåtte avtalen, f.eks. gir vi kontaktinformasjonen din videre til fraktfirmaet vårt, slik at de kan levere bestillingen din. Fraktfirmaet er en av samarbeidspartnerne våre (andre eksempler er leverandør av økonomisystem og markedsføring) som behandler data som vi er ansvarlige for etter våre konkrete og formålsbegrensede instruksjoner.

Samarbeidspartnerne må ikke anvende informasjon til annet formål enn å oppfylle avtalen med oss og de er underlagt taushetsplikt.  

Noen av samarbeidspartnerne våre er utenfor EU. Tredjelandsoverførsler er sikret gjennom sertifiseringer som EU-US Privacy Shield-avtalen som sikrer ordnede forhold når personopplysninger overføres fra EU til USA. 

Dine rettigheter

Du har når som helst rett til å:

  • Få opplyst hvilke personopplysninger vi har registrert om deg
  • Få rettet ukorrekte, ufullstendige eller irrelevante personopplysninger
  • Be om å få slettet alle personopplysninger vi har registrert om deg
  • Be om at behandling av personopplysninger begrenses til bestemte formål
  • Få informasjonen din overført til tredjepart
  • Foreta innsigelse mot en ellers lovlig behandling av dine personopplysninger
  • Klage til den nasjonale Datatilsynet

Slette persondata

Personopplysninger er registrert hos byRavn ApS og lagres i fem år. Etter fem år slettes informasjonen.

Trygghet

Vi respekterer alle ønsker om å holde personopplysninger som du oppgir i nettbutikken vår hemmelige. I tillegg er vi oppmerksomme på behov for hensiktsmessig beskyttelse og forsvarlig behandling av personopplysningene dine. Vi registrerer og behandler personopplysninger i samsvar med de til enhver tid gjeldende regler. Kun medarbeidere som har et reelt behov for tilgang til personopplysningene dine for å utføre jobben sin, har adgang til denne informasjonen.

Dataansvarlig hos www.byRavn.dk er: 

byRavn ApS
Plantagevej 60
7000 Frederica
CVR nr.: 38 17 99 18

Vi har når som helst rett til å foreta endringer i disse retningslinjene for personvern.