Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Om byRavn

byRavn ble etablert i 2013 på bakgrunn av en trang til å skape noe som vi ikke kunne få i butikkene. Ideen til de fleste av produktene våre har oppstått fordi vi selv har manglet en fin hylle, et etui til å beskytte hodetelefonene eller et enkelt og slitesterkt belte.

Produktene våre kjennetegnes av en enkel og tidløs design som holder lenge. Våre produkter er laget av kjernelær fra kyr som har vokst opp i de europeiske Alpene. Hver enkel bit av lær er helt unik med merker og kanter som minner oss om at læret kommer fra en levende ku som har hatt et godt liv i Alpene. Når du får produktet ditt og anvender det, vil du oppleve at læret utvikler seg i takt med bruken. Med tiden får læret en vakker patina som gir produktet enda mer sjel og sjarme.

Vi lager de fleste av produktene våre på vårt eget verksted. Produkter som skal sys (for eksempel kortholdere) framstilles av et svenskeid systudio i India. Vi tror på unike og skreddersydde produkter. Vi gir deg mulighet for å designe og tilpasse produktet ditt slik at produktet blir helt unikt og passer perfekt til deg.


Tenna og Peter, grunnleggerne av byRavn

Bærekraft

Bærekraftig utvikling er viktig for oss og vi prioriterer dette høyt. Derfor er vi veldig takknemlige for at vi arbeider med skinn som for oss er et svært bærekraftig materiale.
Produkter i skinn har lang holdbarhet og er slitesterke. I tillegg blir skinnet bare finere ved bruk som jo er en ekstragevinst.

Bærekraft hos byRavn:
1. De fleste produktene våre designes og lages på vårt eget verksted. Noen av produktene våre sys på et svenskeid systudio i India. Vi gjør alltid vårt allerbeste for å utnytte skinnet optimalt og på den måten minske svinnet. Skinnet vårt kjøper vi i Italia og ofte i store mengder hver gang slik at vi minsker transporten. 

2. Vi sikrer at skinnet ikke behandles med farlige stoffer. Skinnet til kua garves før vi får det. Det anvendes en rekke ulike stoffer og kjemikalier til behandlingen av skinnet og noen av dem kan være skadelige og kreftfremkallende. I Europa har vi REACH som er en europeisk standard for kjemikalieregelverk. Ved produksjon og handel med skinn, skal det sikres at kravene lever opp til REACH. Vi har derfor sikret oss at leverandøren vår overholder REACH og ikke benytter krom(VI) eller skadelige azofargestoffer ved skinnbehandling. 
Skinn garves vanligvis på to ulike måter: kromgarving og vegetabilsk garving. Vi anvender bare skinn som er vegetabilsk garvet. Denne metoden er den mest skånsomme for miljøet og klimaet. 

3. Skinnet til kua er et restprodukt. Det er altfor dyrt å oppdrette kyr bare på grunn av selve skinnet.

4. Når vi sender ordren din, bruker vi minst mulig emballasje - men nok til at produktet ditt ikke blir skadet under transporten. Vi skriver ikke ut følgesedler, pakkelister eller fakturaer. Faktura får du på e-post.

5. Hos oss får du produkter av god kvalitet. Vi bruker pent og kraftig skinn, lager ensartede produkter med fin og sentrert pregning av teksten din og produktene har en flott finish med avrundede kanter og hjørner. Det er bedre å kjøpe god kvalitet enn å bytte produktet ut etter kort tid.

6. Vi prøver hele tiden å holde oss oppdatert i nye tendenser og muligheter slik at vi gjøre forretningen vår enda mer bærekraftig.

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen