5/5 stjerner

byRavn.dk

Priser inkl. fortolling og mva.

Alle priser er inkl. fortolling og merverdiavgift, slik at den prisen du betaler for produktet eller produktene i nettbutikken vår, er den endelige prisen for varen. Selv om du bestiller for mer enn 350 kr (grense for toll og avgiftsfri handel med utenlandske nettbutikker), betaler du ingen merkostnader, f.eks. toll, merverdiavgift eller ekspedisjonsgebyr, fordi byRavn fortoller selv varer som sendes til Norge.

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Levering

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem, PostNord eller DHL. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • PostNord - Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 109,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested
  • DHL Express - kr 399,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på din adresse

*HeltHjem (hjemmelevering) leverer til ca. 85 % av alle adressene i Norge. Hvis du har en adresse som ikke inngår i HeltHjem hjemmelevering, leveres pakken din som "Hent i butikk". 

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

DHL informerer at bestillinger leveres 1-2 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Bestillinger som sendes med helthjem sendes 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

DHLs opplyste leveringstider:  

DHL leverer vanligvis dagen etter at vi har sendt ordren din. I bestemte områder er leveringstiden 2 dager. På denne siden har vi samlet alle postnumre der leveringstiden ifølge DHL er opptil 2 virkedager. Hvis du bestiller levering med DHL og du bestiller før kl. 12.00 på en virkedag, sender vi ordren din samme dagen.

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid uansett om de leveres med helthjem eller DHL.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem og DHL har. Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem og DHL overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem og DHL overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for helthjem, PostNord og DHL at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

Om byRavn

byRavn ble etablert i 2013 på bakgrunn av en trang til å skape noe som vi ikke kunne få i butikkene. Ideen til de fleste av produktene våre har oppstått fordi vi selv har manglet en fin hylle, et etui til å beskytte hodetelefonene eller et enkelt og slitesterkt belte.

Produktene våre kjennetegnes av en enkel og tidløs design som holder lenge. Våre produkter er laget av kjernelær fra kyr som har vokst opp i de europeiske Alpene. Hver enkel bit av lær er helt unik med merker og kanter som minner oss om at læret kommer fra en levende ku som har hatt et godt liv i Alpene. Når du får produktet ditt og anvender det, vil du oppleve at læret utvikler seg i takt med bruken. Med tiden får læret en vakker patina som gir produktet enda mer sjel og sjarme.

Vi lager de fleste av produktene våre på vårt eget verksted. Produkter som skal sys (for eksempel kortholdere) framstilles av et svenskeid systudio i India. Vi tror på unike og skreddersydde produkter. Vi gir deg mulighet for å designe og tilpasse produktet ditt slik at produktet blir helt unikt og passer perfekt til deg.


Tenna og Peter, grunnleggerne av byRavn

Bærekraft

Bærekraftig utvikling er viktig for oss og vi prioriterer dette høyt. Derfor er vi veldig takknemlige for at vi arbeider med skinn som for oss er et svært bærekraftig materiale.
Produkter i skinn har lang holdbarhet og er slitesterke. I tillegg blir skinnet bare finere ved bruk som jo er en ekstragevinst.

Bærekraft hos byRavn:
1. De fleste produktene våre designes og lages på vårt eget verksted. Noen av produktene våre sys på et svenskeid systudio i India. Vi gjør alltid vårt allerbeste for å utnytte skinnet optimalt og på den måten minske svinnet. Skinnet vårt kjøper vi i Italia og ofte i store mengder hver gang slik at vi minsker transporten. 

2. Vi sikrer at skinnet ikke behandles med farlige stoffer. Skinnet til kua garves før vi får det. Det anvendes en rekke ulike stoffer og kjemikalier til behandlingen av skinnet og noen av dem kan være skadelige og kreftfremkallende. I Europa har vi REACH som er en europeisk standard for kjemikalieregelverk. Ved produksjon og handel med skinn, skal det sikres at kravene lever opp til REACH. Vi har derfor sikret oss at leverandøren vår overholder REACH og ikke benytter krom(VI) eller skadelige azofargestoffer ved skinnbehandling. 
Skinn garves vanligvis på to ulike måter: kromgarving og vegetabilsk garving. Vi anvender bare skinn som er vegetabilsk garvet. Denne metoden er den mest skånsomme for miljøet og klimaet. 

3. Skinnet til kua er et restprodukt. Det er altfor dyrt å oppdrette kyr bare på grunn av selve skinnet.

4. Når vi sender ordren din, bruker vi minst mulig emballasje - men nok til at produktet ditt ikke blir skadet under transporten. Vi skriver ikke ut følgesedler, pakkelister eller fakturaer. Faktura får du på e-post.

5. Hos oss får du produkter av god kvalitet. Vi bruker pent og kraftig skinn, lager ensartede produkter med fin og sentrert pregning av teksten din og produktene har en flott finish med avrundede kanter og hjørner. Det er bedre å kjøpe god kvalitet enn å bytte produktet ut etter kort tid.

6. Vi prøver hele tiden å holde oss oppdatert i nye tendenser og muligheter slik at vi gjøre forretningen vår enda mer bærekraftig.