Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Nøkkelringer med logo

Hos byRavn lager vi unike nøkkelringer til bedrifter med påtrykt firmalogo. Nøkkelringene er perfekte gaver til samarbeidspartnere, samt nåværende og potensielle kunder som du ønsker skal bli oppmerksom på deg og bedriften din.

byRavn utvikler, designer og produserer produktene på verkstedet vårt i Snoghøj og dette sikrer en høy og ensartet kvalitet. Vi stiller store krav til alle prosessene våre slik at sluttresultatet alltid er topp.

Med en nøkkelring i skinn gir du en gave som kunden, samarbeidspartneren eller medarbeideren din kan bruke ofte, både fordi mange har bruk for en nøkkelring og fordi det er en eksklusiv gave i kjerneskinn med logoen trykket elegant inn i skinnet.

Vi sender gjerne katalogen vår med enda mer informasjon, priser osv. Utfyll kontaktskjema eller kontakt oss på byravn@byravn.dk eller +45 60 10 82 97 og få et uforpliktende tilbud.

Motta katalogen vår og få et uforpliktende tilbud 

byRavn anmeldelser

Trustscore 8,4 av 10

Beregnet på grunnlag av 6 kundeanmeldelser på Trustpilot

 

Den ideelle giveaway, reklamegaven, kundegaven eller julegaven til medarbeidere

Du kan bruke nøkkelringer til ulike arrangementer. Vi ser ofte at nøkkelringer brukes til:

  • Giveaway på messer (reklamegave)
  • Kundegave til nåværende eller potensielle kunder
  • Sommergave eller julegave til medarbeidere

Nøkkelringer med logo

På våre nøkkelringer med logo kan du kombinere navn på medarbeidere med firmalogoen din slik at nøkkelringen er både arbeidsrelatert og personliggjort til den enkelte medarbeideren. Nøkkelringer med logo i kjerneskinn er et iøynefallende tilbehør som vil være god reklame på messer, til arrangementer og hos potensielle kunder. Nøkkelringene våre er populære og ettertraktet sannsynligvis fordi de fleste kan bruke en nøkkelring til å pynte nøkkelknippet med uavhengig av alder eller kjønn. På den måten er en nøkkelring med logo, som framstilles spesielt til bedriften din, en ideell gave til deg selv, medarbeidere og kunder. Hos byRavn kan vi framstille nøkkelringer med logo og trykk i de seks standardfargene våre: Konjakk, svart, natur, rød, mørkebrun og mørkeblå. Våre skinnfarger kan med stor sannsynlighet matche dine firmafarger og din firmalogo. I tillegg til fargen på skinnet, tilbyr vi også tre ulike farger på nøkkelring og nite: Messing, antikk messing eller stål. På den måten kan utseende på nøkkeringen tilpasses de ønsker som den enkelte bedrift har, uavhengig om utseende og farge skal være retro, fargerikt eller moderne. Nøkkelringer med logo er et alsidig produkt og kan anvendes med mange ulike formål hos firmaer. Hos en eiendomsmekler eller på en campingplass kan nøkkelringene anvendes til kunder og gjester. I en organisasjon kan nøkkelringenes funksjon være å spre et bestemt budskap. Felles for alle nøkkelringene med logo er at det er en god reklame- og kundegave. I kombinasjon med den gode kvaliteten på kjerneskinnet er det ikke en gjenstand som kastes i søppelbøtta, men i stedet et tilbehør med lang holdbarhet som sannsynligvis brukes i en lengre periode. På verkstedet vårt er det essensielt for oss å ha høy kvalitet. Vi prøver alltid å imøtekomme kundens ønsker dersom vi får spesialordrer og lignende. En nøkkelring med logo er mer enn en skinnlapp. Derfor er det avgjørende for oss at nøkkelringen tilpasses akkurat din bedrift slik at den passer til dine ønsker om det er å bruke den som giveaway eller som julegave til alle medarbeiderne dine.

Skreddersydde B2B produkter i skinn

I tillegg til nøkkelringene våre, har vi en bred produktportefølje som består av alt fra skinnreimer og belter til vesker, glass- og bordbrikker. Alle produktene våre finner du her i nettbutikken vår. Hvis du har en god ide til skinnprodukter som dere mangler i bedriften din, kan du kontakte oss og fortelle om ideen din. Vi lager også spesialbestillinger og har eksempelvis laget skilt og spesielle nøkkelringer til Havnebakken Hotel på Læsø i Danmark.

Bedrifter som vi har samarbeidet med er blant annet:


Hvis du leter etter et produkt i skinn som ikke finnes i utvalget vårt, så send oss en forespørsel. Vi sender deg gjerne katalogen vår med mer informasjon og priser. Utfyll kontaktskjema nedenfor og skriv antall nøkkelringer som du ønsker samt når du har bruk for dem.


 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen