5/5 stjerner

byRavn.dk

Priser inkl. fortolling og mva.

Alle priser er inkl. fortolling og merverdiavgift, slik at den prisen du betaler for produktet eller produktene i nettbutikken vår, er den endelige prisen for varen. Selv om du bestiller for mer enn 350 kr (grense for toll og avgiftsfri handel med utenlandske nettbutikker), betaler du ingen merkostnader, f.eks. toll, merverdiavgift eller ekspedisjonsgebyr, fordi byRavn fortoller selv varer som sendes til Norge.

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Levering

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem, PostNord eller DHL. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • PostNord - Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 109,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested
  • DHL Express - kr 399,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på din adresse

*HeltHjem (hjemmelevering) leverer til ca. 85 % av alle adressene i Norge. Hvis du har en adresse som ikke inngår i HeltHjem hjemmelevering, leveres pakken din som "Hent i butikk". 

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

DHL informerer at bestillinger leveres 1-2 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Bestillinger som sendes med helthjem sendes 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

DHLs opplyste leveringstider:  

DHL leverer vanligvis dagen etter at vi har sendt ordren din. I bestemte områder er leveringstiden 2 dager. På denne siden har vi samlet alle postnumre der leveringstiden ifølge DHL er opptil 2 virkedager. Hvis du bestiller levering med DHL og du bestiller før kl. 12.00 på en virkedag, sender vi ordren din samme dagen.

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid uansett om de leveres med helthjem eller DHL.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem og DHL har. Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem og DHL overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem og DHL overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for helthjem, PostNord og DHL at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

Nøkkelringer med logo

Hos byRavn lager vi unike nøkkelringer til bedrifter med påtrykt firmalogo. Nøkkelringene er perfekte gaver til samarbeidspartnere, samt nåværende og potensielle kunder som du ønsker skal bli oppmerksom på deg og bedriften din.

byRavn utvikler, designer og produserer produktene på verkstedet vårt i Snoghøj og dette sikrer en høy og ensartet kvalitet. Vi stiller store krav til alle prosessene våre slik at sluttresultatet alltid er topp.

Med en nøkkelring i skinn gir du en gave som kunden, samarbeidspartneren eller medarbeideren din kan bruke ofte, både fordi mange har bruk for en nøkkelring og fordi det er en eksklusiv gave i kjerneskinn med logoen trykket elegant inn i skinnet.

Vi sender gjerne katalogen vår med enda mer informasjon, priser osv. Utfyll kontaktskjema eller kontakt oss på byravn@byravn.dk eller +45 60 10 82 97 og få et uforpliktende tilbud.

Motta katalogen vår og få et uforpliktende tilbud 

byRavn anmeldelser

Trustscore 8,4 av 10

Beregnet på grunnlag av 6 kundeanmeldelser på Trustpilot

 

Den ideelle giveaway, reklamegaven, kundegaven eller julegaven til medarbeidere

Du kan bruke nøkkelringer til ulike arrangementer. Vi ser ofte at nøkkelringer brukes til:

  • Giveaway på messer (reklamegave)
  • Kundegave til nåværende eller potensielle kunder
  • Sommergave eller julegave til medarbeidere

Nøkkelringer med logo

På våre nøkkelringer med logo kan du kombinere navn på medarbeidere med firmalogoen din slik at nøkkelringen er både arbeidsrelatert og personliggjort til den enkelte medarbeideren. Nøkkelringer med logo i kjerneskinn er et iøynefallende tilbehør som vil være god reklame på messer, til arrangementer og hos potensielle kunder. Nøkkelringene våre er populære og ettertraktet sannsynligvis fordi de fleste kan bruke en nøkkelring til å pynte nøkkelknippet med uavhengig av alder eller kjønn. På den måten er en nøkkelring med logo, som framstilles spesielt til bedriften din, en ideell gave til deg selv, medarbeidere og kunder. Hos byRavn kan vi framstille nøkkelringer med logo og trykk i de seks standardfargene våre: Konjakk, svart, natur, rød, mørkebrun og mørkeblå. Våre skinnfarger kan med stor sannsynlighet matche dine firmafarger og din firmalogo. I tillegg til fargen på skinnet, tilbyr vi også tre ulike farger på nøkkelring og nite: Messing, antikk messing eller stål. På den måten kan utseende på nøkkeringen tilpasses de ønsker som den enkelte bedrift har, uavhengig om utseende og farge skal være retro, fargerikt eller moderne. Nøkkelringer med logo er et alsidig produkt og kan anvendes med mange ulike formål hos firmaer. Hos en eiendomsmekler eller på en campingplass kan nøkkelringene anvendes til kunder og gjester. I en organisasjon kan nøkkelringenes funksjon være å spre et bestemt budskap. Felles for alle nøkkelringene med logo er at det er en god reklame- og kundegave. I kombinasjon med den gode kvaliteten på kjerneskinnet er det ikke en gjenstand som kastes i søppelbøtta, men i stedet et tilbehør med lang holdbarhet som sannsynligvis brukes i en lengre periode. På verkstedet vårt er det essensielt for oss å ha høy kvalitet. Vi prøver alltid å imøtekomme kundens ønsker dersom vi får spesialordrer og lignende. En nøkkelring med logo er mer enn en skinnlapp. Derfor er det avgjørende for oss at nøkkelringen tilpasses akkurat din bedrift slik at den passer til dine ønsker om det er å bruke den som giveaway eller som julegave til alle medarbeiderne dine.

Skreddersydde B2B produkter i skinn

I tillegg til nøkkelringene våre, har vi en bred produktportefølje som består av alt fra skinnreimer og belter til vesker, glass- og bordbrikker. Alle produktene våre finner du her i nettbutikken vår. Hvis du har en god ide til skinnprodukter som dere mangler i bedriften din, kan du kontakte oss og fortelle om ideen din. Vi lager også spesialbestillinger og har eksempelvis laget skilt og spesielle nøkkelringer til Havnebakken Hotel på Læsø i Danmark.

Bedrifter som vi har samarbeidet med er blant annet:

 

 

Hvis du leter etter et produkt i skinn som ikke finnes i utvalget vårt, så send oss en forespørsel. Vi sender deg gjerne katalogen vår med mer informasjon og priser. Utfyll kontaktskjema nedenfor og skriv antall nøkkelringer som du ønsker samt når du har bruk for dem.