Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Retur og bytte av produktene våre

Hvis du ønsker å returnere en vare, er det viktig at du leser teksten på siden her før du sender pakken i retur til oss. 

Slik returnerer du bestillingen din

Hvis du ønsker å returnere en vare som er kjøpt hos byRavn, kan du returnere den til adressen vår:
byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov
Danmark
Før du sender varen i retur, send vennligst en e-post til byravn@byravn.no der du skriver at du ønsker å returnere varen.
Legg ved en utskrift av seddelen i pakken. Det er viktig at du skriver navn og ordrenummer på seddelen ellers kan vi ikke identifisere ordren i systemet vårt. Hvis du ikke har en skriver eller mulighet for å skrive ut, kan du legge ved en håndskrevet returseddel der du opplyser fullt navn og ordrenummer.
Når du returnerer varen, er det viktig at den pakkes i forsvarlig stand. Det betyr at boblekonvolutter, konvolutter eller lignende ikke er tilstrekkelig fordi varen kan mest sannsynlig bli skadet under transport i retur til oss. Hvis vi mottar en returnert vare som er skadet, kan vi ikke refundere betalingen. Derfor anbefaler vi at varen returneres i original emballasje eller tilsvarende.
Når vi har mottatt returnert vare i god stand, vil vi refundere betalingen. 

Ved retur av interiørprodukter 

Hvis du ønsker å bytte en vare, er det viktig at du er oppmerksom på at alle bestillinger som er laget på skreddersydde mål ikke kan returneres. Det betyr blant annet at håndtak på spesialmål, reimer i skinn til garderobestang og andre spesiallagde produkter ikke kan returneres. Hvis du ønsker å fremstille håndtak på spesialmål til kjøkkenet ditt og er usikker på om det skal være håndtak i skinn, anbefaler vi at du bestiller et håndtak og tester dette slik at du ikke står med 25 håndtak som ikke kan returneres.

Interiørprodukter for eksempel reimer i skinn eller håndtak, kan returneres hvis de ikke har tydelige bruksspor. Det betyr at reimer og skinn som har vært montert med tilhørende skruer hvor det har kommet merker i skinnet, kan betaling for disse produktene ikke refunderes. 

Eksempel på håndtak med tydelige bruksspor fra montering som ikke kan returneres.

Vi forstår at du kan ønske å se håndtak til kommodeskuffer eller skapdører slik at du får et inntrykk av hvordan møbelet vil se ut. Det er viktig at du monterer håndtakene forsiktig hvis du vil se dette. Vi anbefaler at du monterer håndtaket forsiktig uten å stramme skruene fordi det kan skade håndtaket og føre til at varen ikke kan returneres. 

Ved retur av nøkkelringer og tilbehør

Vi tar kun nøkkelringer og tilbehør i retur hvis de ikke har et personlig trykk eller populær tekst. Det betyr at nøkkelringer, belter, armbånd, vesker og lignende ikke kan returneres hvis du har valgt en personlig eller populær tekst på produktet. 

Utvidet returrett 

Hos byRavn har vi utvidet returrett. Det betyr at du kan returnere varen opptil 30 dager etter at du har mottatt den. 

Bytte varer 

Hvis du ønsker å bytte en vare og varen er dekket av returretten (se vilkår ovenfor), send vennligst en e-post til byravn@byravn.dk der du skriver fullt navn, ordrenummer og at du ønsker å bytte varen.
I tillegg skal du opplyse følgende:

  • Skal hele ordren byttes eller en del av ordren?
  • Hva ønsker du å bytte varen til?

Hvis du for eksempel ønsker å bytte et håndtak til en annen størrelse eller farge, opplyser du dette i e-posten. Eller hvis du har fått en nøkkelring uten trykk og ønsker en nøkkelring med personlig trykk i stedet. Enten du ønsker å bytte håndtak, produkter uten personlig trykk eller annet fra nettbutikken, returnerer du varen som avtalt via e-post. Når vi mottar pakken, bytter vi varen til det ønskede produktet.

Du velger selv hvordan pakken returneres bare varen er forsvarlig pakket inn, helst i den originale emballasjen. Boblekonvolutter er ikke godkjent returemballasje fordi varen mest sannsynlig kan bli skadet i disse. Pakken returneres direkte til adressen vår:
byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov
Danmark
Vi kontakter deg så snart vi har mottatt returpakken og sender samtidig en lenke hvor du kan bestille ny levering av varen. En eventuell prisforskjell vil også inkluderes i denne lenken for eksempel hvis du ønsker å bytte håndtak til en større størrelse eller du ønsker et produkt med personlig trykk. Hvis den nye varen er billigere enn varen som ønskes byttet, refunderer vi det resterende beløp fratrukket fraktkostnader. 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen