5/5 stjerner

byRavn.dk

Priser inkl. fortolling og mva.

Alle priser er inkl. fortolling og merverdiavgift, slik at den prisen du betaler for produktet eller produktene i nettbutikken vår, er den endelige prisen for varen. Selv om du bestiller for mer enn 350 kr (grense for toll og avgiftsfri handel med utenlandske nettbutikker), betaler du ingen merkostnader, f.eks. toll, merverdiavgift eller ekspedisjonsgebyr, fordi byRavn fortoller selv varer som sendes til Norge.

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Levering

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem, PostNord eller DHL. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • PostNord - Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 109,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested
  • DHL Express - kr 399,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på din adresse

*HeltHjem (hjemmelevering) leverer til ca. 85 % av alle adressene i Norge. Hvis du har en adresse som ikke inngår i HeltHjem hjemmelevering, leveres pakken din som "Hent i butikk". 

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

DHL informerer at bestillinger leveres 1-2 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Bestillinger som sendes med helthjem sendes 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

DHLs opplyste leveringstider:  

DHL leverer vanligvis dagen etter at vi har sendt ordren din. I bestemte områder er leveringstiden 2 dager. På denne siden har vi samlet alle postnumre der leveringstiden ifølge DHL er opptil 2 virkedager. Hvis du bestiller levering med DHL og du bestiller før kl. 12.00 på en virkedag, sender vi ordren din samme dagen.

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid uansett om de leveres med helthjem eller DHL.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem og DHL har. Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem og DHL overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem og DHL overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for helthjem, PostNord og DHL at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

Retur og bytte av produktene våre

Hvis du ønsker å returnere en vare, er det viktig at du leser teksten på siden her før du sender pakken i retur til oss. 

Slik returnerer du bestillingen din

Hvis du ønsker å returnere en vare som er kjøpt hos byRavn, kan du returnere den til adressen vår:
byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov
Danmark
Før du sender varen i retur, send vennligst en e-post til byravn@byravn.no der du skriver at du ønsker å returnere varen.
Legg ved en utskrift av seddelen i pakken. Det er viktig at du skriver navn og ordrenummer på seddelen ellers kan vi ikke identifisere ordren i systemet vårt. Hvis du ikke har en skriver eller mulighet for å skrive ut, kan du legge ved en håndskrevet returseddel der du opplyser fullt navn og ordrenummer.
Når du returnerer varen, er det viktig at den pakkes i forsvarlig stand. Det betyr at boblekonvolutter, konvolutter eller lignende ikke er tilstrekkelig fordi varen kan mest sannsynlig bli skadet under transport i retur til oss. Hvis vi mottar en returnert vare som er skadet, kan vi ikke refundere betalingen. Derfor anbefaler vi at varen returneres i original emballasje eller tilsvarende.
Når vi har mottatt returnert vare i god stand, vil vi refundere betalingen. 

Ved retur av interiørprodukter 

Hvis du ønsker å bytte en vare, er det viktig at du er oppmerksom på at alle bestillinger som er laget på skreddersydde mål ikke kan returneres. Det betyr blant annet at håndtak på spesialmål, reimer i skinn til garderobestang og andre spesiallagde produkter ikke kan returneres. Hvis du ønsker å fremstille håndtak på spesialmål til kjøkkenet ditt og er usikker på om det skal være håndtak i skinn, anbefaler vi at du bestiller et håndtak og tester dette slik at du ikke står med 25 håndtak som ikke kan returneres.

Interiørprodukter for eksempel reimer i skinn eller håndtak, kan returneres hvis de ikke har tydelige bruksspor. Det betyr at reimer og skinn som har vært montert med tilhørende skruer hvor det har kommet merker i skinnet, kan betaling for disse produktene ikke refunderes. 

Eksempel på håndtak med tydelige bruksspor fra montering som ikke kan returneres.

Vi forstår at du kan ønske å se håndtak til kommodeskuffer eller skapdører slik at du får et inntrykk av hvordan møbelet vil se ut. Det er viktig at du monterer håndtakene forsiktig hvis du vil se dette. Vi anbefaler at du monterer håndtaket forsiktig uten å stramme skruene fordi det kan skade håndtaket og føre til at varen ikke kan returneres. 

Ved retur av nøkkelringer og tilbehør

Vi tar kun nøkkelringer og tilbehør i retur hvis de ikke har et personlig trykk. Det betyr at nøkkelringer, belter, armbånd, vesker og lignende ikke kan returneres hvis du har valgt en personlig tekst på produktet. 

Utvidet returrett 

Hos byRavn har vi utvidet returrett. Det betyr at du kan returnere varen opptil 30 dager etter at du har mottatt den. 

Bytte varer 

Hvis du ønsker å bytte en vare og varen er dekket av returretten (se vilkår ovenfor), send vennligst en e-post til byravn@byravn.dk der du skriver fullt navn, ordrenummer og at du ønsker å bytte varen.
I tillegg skal du opplyse følgende:

  • Skal hele ordren byttes eller en del av ordren?
  • Hva ønsker du å bytte varen til?

Hvis du for eksempel ønsker å bytte et håndtak til en annen størrelse eller farge, opplyser du dette i e-posten. Eller hvis du har fått en nøkkelring uten trykk og ønsker en nøkkelring med personlig trykk i stedet. Enten du ønsker å bytte håndtak, produkter uten personlig trykk eller annet fra nettbutikken, returnerer du varen som avtalt via e-post. Når vi mottar pakken, bytter vi varen til det ønskede produktet.

Du velger selv hvordan pakken returneres bare varen er forsvarlig pakket inn, helst i den originale emballasjen. Boblekonvolutter er ikke godkjent returemballasje fordi varen mest sannsynlig kan bli skadet i disse. Pakken returneres direkte til adressen vår:
byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov
Danmark
Vi kontakter deg så snart vi har mottatt returpakken og sender samtidig en lenke hvor du kan bestille ny levering av varen. En eventuell prisforskjell vil også inkluderes i denne lenken for eksempel hvis du ønsker å bytte håndtak til en større størrelse eller du ønsker et produkt med personlig trykk. Hvis den nye varen er billigere enn varen som ønskes byttet, refunderer vi det resterende beløp fratrukket fraktkostnader.