Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Salgsbetingelser

(Gjelder fra 22. juni 2018)

GENERELL INFORMASJON

byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov
Danmark
E-post: byRavn@byRavn.no       
Tlf.: +45 42 55 07 37
Dansk CVR: 38179918 
NUF Norge – organisasjonsnummer: 919 500 778 MVA

Vi forbeholder oss retten til å endre disse salgsbetingelsene fra tid til annen uten varsel. Salgsbetingelser som gjelder for kjøpet ditt, er de salgsbetingelsene som gjelder på bestillingstidspunktet.

Selv om vi gjør vårt beste for å sikre at all informasjon i nettbutikken vår er korrekt, kan vi ikke holdes ansvarlige for eventuelle feil i priser, trykkfeil eller stavefeil i nettbutikken.

Alle priser som vises i nettbutikken omfatter lovpliktig norsk merverdiavgift samt fortolling til Norge.

Alle personer over 18 år kan kjøpe produkter på www.byRavn.no.

FRAKT

Vi sender ordren din med helthjem. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

 • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
 • Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 199,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested

* Vi benytter distribusjonstjenesten HeltHjem for levering av produktene dine. I de få områdene som ikke dekkes av HeltHjem, sender vi med PostNord. 

Ved kjøp for minimum 649 NOK, får du fraktfri levering i Norge.

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt forutsatt at helthjem overholder sine leveringstider.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vi sender ordrer 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

Ved bestilling av bordkort, kan det gå litt lengre tid før vi sender disse. Bordkortene sendes vanligvis innen få dager.

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

 • Du har oppgitt feil adresse
 • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
 • Navnet ditt ikke står på postkassen

Hvis forsendelsen ikke kan leveres på grunn av årsakene ovenfor, sender vi gjerne ordren din igjen, hvis du betaler frakt på 49 eller 99 NOK.

Ved høytider (jul, morsdag og farsdag) opplyser vi på startsiden vår når vi senest skal ha mottatt bestillingen din slik at du får ordren din i tide.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem har.

Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem overholder sine leveringstider.

Hvis vi får ordren din i retur til oss fordi du har angitt mangelfull, feil eller utilstrekkelig adresse og vi skal sende pakken på nytt til deg, blir du belastet et administrasjonsgebyr på 100 NOK + frakt.
Du blir også belastet administrasjonsgebyr på 100 NOK + frakt hvis pakken din sendes i retur til oss fordi pakken ikke er hentet på utleveringsstedet innen tidsfristen og vi blir nødt til å sende pakken på nytt til deg.

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for PostNord at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

ANGRERETT

Du har 30 dager angrerett hvis du angrer på kjøpet ditt. Angreretten omfatter ikke produkter med påtrykt personlig eller populær tekst og produkter laget på spesialmål.

Angrefristen utløper 30 dager etter den dagen du har mottatt varen(e).

Du skal innen 30 dager fra mottak av vare(r) informere oss dersom du ønsker å angre på kjøpet ditt. Du kan kontakte oss ved å skrive til byRavn@byRavn.no. I henvendelsen din skal du tydelig informere oss om at du ønsker å bruke angreretten din.

Hvis du har gitt samtykke til at arbeid eller levering skal utføres og du deretter ønsker å bruke angreretten din, skal du være oppmerksom på at vi krever en rimelig betaling for den jobben som allerede har blitt utført.

Du kan ikke angre ved å nekte mottak av vare(r) uten at du samtidig har gitt oss en klar melding om dette.

Hvis du angrer på kjøpet ditt, skal varen sendes til:
byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov
Danmark

Ved retur skal du vedlegge en kopi av ordrebekreftelse.

Du skal sende ordren din i retur til oss uten unødig opphold og senest 30 dager etter at du har informert oss om at du ønsker å angre på kjøpet ditt. Du skal selv dekke de direkte kostnadene ved å returnere varen. Ved retur av vare, er du ansvarlig for at varen er forsvarlig pakket inn.

Ved retur av vare, er du ansvarlig for varen inntil vi mottar den. Hvis varen forsvinner eller skades ved returnering til byRavn, er dette ditt ansvar.

VARENS TILSTAND

Du er ansvarlig for eventuell forringelse i verdi av varen på grunn av annen håndtering enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjoner. Du kan med andre ord prøve varen på samme måte som hvis du prøver den i en fysisk butikk.

Dersom prøving av varen går utover det som er beskrevet ovenfor, vurderer vi varen som brukt. Det betyr at hvis du bruker angreretten, kan du kun få en del eller ingenting av kjøpesummen tilbakebetalt, avhengig av varens salgsmessige verdi.

For å få tilbakebetalt hele kjøpesummen, kan du prøve varen på samme måte som i en fysisk butikk, men du kan ikke bruke varen.

VARER UNNTATT FRA ANGRERETTEN

Følgende varer er unntatt fra angreretten:

 • Nøkkelring med personlig eller populær trykk (TX10, TX20, TX30, MR10, MR20)
 • Vedheng med personlig trykk
 • Nøkkelpung med personlig trykk
 • Hjerte-nøkkelring med personlig trykk
 • LX1 og bagasjelapp
 • Læretui med personlig trykk
 • Belte med personlig trykk
 • Armbånd med personlig trykk
 • Glassbrikke med personlig trykk
 • Skulderveske med personlig trykk
 • Øvrige produkter med personlig trykk
 • Håndtak laget på spesialmål
 • Lærreim til garderobestang
 • Personlige smykker med gravering
 • Produkter fremstilt ut fra kundens spesifikasjoner

TILBAKEBETALING

Hvis du angrer på kjøpet ditt, får du selvfølgelig tilbakebetalt det beløpet som du har innbetalt til oss. Dersom det har vært en forringelse av verdi som du er ansvarlig for, trekkes dette fra kjøpesummen.

Hvis du benytter deg av angreretten din, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, herunder leveringskostnader (ikke ekstra kostnader som følge av ditt eget valg av en annen leveringsform enn den billigste formen for standardlevering som vi tilbyr) uten unødig opphold og under alle omstendigheter senest 30 dager fra den datoen hvor vi har mottatt melding om at du ønsker å benytte angreretten. Tilbakebetaling skjer via den samme betalingsmåten som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du ikke har avtalt annet.

Vi kan holde tilbake betalingen inntil vi har mottatt varen i retur, med mindre du har lagt frem dokumentasjon for at varene er sendt tilbake.

REKLAMASJON

Forbrukerkjøpslovens regler gjelder når du handler hos byRavn og du har dermed 24 måneders reklamasjonsrett. Det betyr at du i utgangspunktet kan få varen reparert, byttet, få tilbakebetalt penger eller prisavslag avhengig av den spesifikke situasjonen.

Det er selvsagt et krav at reklamasjonen er berettiget og at mangel ikke har oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadelig atferd.

Du skal reklamere innen ”rimelig tid” etter at du har oppdaget mangel ved varen. Hvis du reklamerer innen to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være rettidig.

Er reklamasjonen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktkostnader.

Varen sendes i retur til:

byRavn ApS
Storedamvej 20
6640 Lunderskov
Danmark

Ved returnering av vare, vennligst oppgi årsak så detaljert som mulig.

Merk at vi ikke mottar pakker sendt pr. etterkrav, pakke uten levering eller lignende. Varen skal alltid sendes i forsvarlig emballasje. Husk å få en kvittering for forsendelse slik at vi kan tilbakebetale fraktkostnadene dine. Du har ansvar for pakken/varens tilstand inntil vi har mottatt den.

BETALING

Hos byRavn kan du betale med Visa, Visa Elektron, MasterCard, Maestro, JCB, og American Express.  

PERSONDATA

For å handle på www.byRavn.no, har vi bruk for følgende informasjon:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-postadresse

Informasjonen ovenfor lagres sammen med opplysninger om hvilke varer du har kjøpt. Vi lagrer informasjonen i fem år, deretter slettes informasjonen. 

Du kan lese mer om våre retningslinjer for personvern her.

Hvis du har spørsmål eller endringer til registreringen din, kontakt oss på byRavn@byRavn.no.

KLAGE

Hvis du ønsker å klage på kjøpet ditt, kan du kontakte byRavn@byRavn.no. Dersom vi ikke lykkes i å finne en løsning, kan du sende en klage til det relevante rådet på området, hvis vilkårene herunder er oppfylte.

LOV OG JURISDIKSJON

Kjøp av varer på www.byRavn.no er underlagt dansk lov. Enhver tvist avgjøres av de ordinære danske domstolene.

SIKKERHET

Flere av byRavns produkter inneholder snorer eller små deler som kan være farlige for mindre barn. Produktene er derfor ikke egnet til mindre barn, da de kan få en snor rundt halsen eller små deler kan sette seg fast i halsen. 

LÆR

Vi bruker kun ekte lær som stammer fra dyr. Læret utvelges med stor omhu og fordi lær er et naturlig materiale, kan farge og utseende variere. På samme måte kan læret endre seg (patinere) over tid. Ved å bruke lærfett, kan du beskytte lærproduktene dine og dermed forlenge produktets levetid.

TRYKK PÅ LÆR

Alle personlige trykk utføres for hånd, noe som gjør produktene helt personlige. Når vi trykker for hånd, kan det bli forskjell i trykkets utseende. Hvert enkelt produkt vurderes og godkjennes selvsagt før forsendelse.

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen