5/5 stjerner

byRavn.dk

Priser inkl. fortolling og mva.

Alle priser er inkl. fortolling og merverdiavgift, slik at den prisen du betaler for produktet eller produktene i nettbutikken vår, er den endelige prisen for varen. Selv om du bestiller for mer enn 350 kr (grense for toll og avgiftsfri handel med utenlandske nettbutikker), betaler du ingen merkostnader, f.eks. toll, merverdiavgift eller ekspedisjonsgebyr, fordi byRavn fortoller selv varer som sendes til Norge.

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Levering

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem, PostNord eller DHL. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • PostNord - Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 109,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested
  • DHL Express - kr 399,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på din adresse

*HeltHjem (hjemmelevering) leverer til ca. 85 % av alle adressene i Norge. Hvis du har en adresse som ikke inngår i HeltHjem hjemmelevering, leveres pakken din som "Hent i butikk". 

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

DHL informerer at bestillinger leveres 1-2 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Bestillinger som sendes med helthjem sendes 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

DHLs opplyste leveringstider:  

DHL leverer vanligvis dagen etter at vi har sendt ordren din. I bestemte områder er leveringstiden 2 dager. På denne siden har vi samlet alle postnumre der leveringstiden ifølge DHL er opptil 2 virkedager. Hvis du bestiller levering med DHL og du bestiller før kl. 12.00 på en virkedag, sender vi ordren din samme dagen.

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid uansett om de leveres med helthjem eller DHL.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem og DHL har. Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem og DHL overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem og DHL overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for helthjem, PostNord og DHL at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

Stilig nøkkelring i lær med personlig trykk

oktober 26, 2017

Stilig nøkkelring i lær med personlig trykk

Enkel og personlig nøkkelring i lær

Mangler du et nøkkelbånd eller en stilig nøkkelring i kjernelær?
Vi har designet en enkel og moderne nøkkelring med en tidløs design som passer til både menn og kvinner.

Vi kan trykke en personlig tekst på nøkkelringen, noe som de aller fleste kundene gjør!

Populære trykk på nøkkelringen

  • Vi trykker ofte "PAPPA" eller "MAMMA" etterfølgt av et hjerte eller strekfigurer som illustrerer familiemedlemmer.
  • Kjærlighetserklæringer er også et populært valg. Fordi teksten er begrenset på den lille nøkkelringen, velger mange å trykke "JEG <3 DEG", "DEG OG MEG", "I <3 YOU". På de større nøkkelringene er det plass til en mer detaljert tekst.
  • Navn på en som du er glad i, en god venn eller deg selv, ofte i kombinasjon med et av de mange symbolene våre.

Bredt utvalg av nøkkelringer

Vi tilbyr et bredt utvalg av nøkkelringer i kjernelær.
I TX-serien har vi nøkkelringer i tre ulike størrelser: TX10, den minste nøkkelringen som passer perfekt i lommen. TX20, mellomstørrelsen som passer perfekt i veska eller i en dyp lomme. TX30 er et nøkkelbånd som kan henge rundt om halsen.

Vi har nylig utvidet sortimentet vårt av nøkkelringer. I dag har vi også en nøkkelpung med plass til 5 vanlige husnøkler og MR10 som er en mer maskulin utgave av TX10. MR10 er bredere og vi har montert en karabinkrok på nøkkelringen som gir den et råere utseende.

Alle modellene våre finner du i nettbutikken vår.

 

Farge på nøkkelringen

Nøkkelringene våre fås i natur, svart, konjakk, mørkebrun, mørkeblå og rød. Selve niten og nøkkelringen fås i tre ulike farger: antikk messing, messing og stål. 

Et av de sjarmerende trekkene ved nøkkelringer i lær er at læret utvider seg med tiden etterhvert som nøkkelringen brukes. Spesielt nøkkelringen i natur utvikler seg veldig mye i takt med at den utsettes for berøring, fett og sollys. Nøkkelringen er ganske lys i begynnelsen, men blir raskt mørkere og får en flott, varm glød.
De andre fargene endrer også utseende med tiden men de forandrer ikke farge i samme grad som det lyse ”natur” kjernelæret.