Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Pynt barnerommet med skinn

Pynt barnerommet med skinn

Det er ikke bare når kjøkkenet, entreen, soverommet eller spisestuen skal friskes opp at du kan bruke skinn. Vi kan også bidra til litt fornyelse på barnerommet.

Bokstaver i skinn

Barna dine er nok ganske stolte av rommene sine og viser dem gjerne frem når det kommer gjester. Med bokstaver i skinn kan du ha barnets navn på døren til rommet, som barnet bare vil synes er kult. Bokstavene kan også brukes til å skrive «lesekrok», «drøm søtt» eller et søtt ordtak eller sitat som du bruker.

Alfabet i skinn til veggen

Kanskje barnet ditt har begynt å øve litt på alfabetsangen og vet i hvert fall godt hvilken bokstav det begynner med. Kanskje det snart er skoletid?

Et alfabet til veggen kan hjelpe barnet til å kjenne igjen bokstavene og kan gjøre det lettere å få tak i alle bokstavene. Du kan få blå bokstaver for alle konsonanter og røde bokstaver for alle vokaler - så du kan også trene konsonanter og vokaler.

Tallrekken på veggen

Akkurat som alfabetet kan også tallrekken være god å ha hengende på veggen, slik at barnet enkelt kan se alle tallene selv. Kanskje barnet ditt har begynt å telle på alle fingrene? De må tross alt også lære seg hvordan tallene ser ut, og det er smart å ha dem hengende der slik at du kan se på dem. Da kan det være lettere å huske hva som kommer etter 8.

Verdt å vite om tall og bokstaver

Alle bokstaver og tall er ca. 7 cm høye (bortsett fra Ø og Å, som er litt høyere) og monteres med heftemasse. Du kan få bokstavene i våre seks skinnfarger: natur, konjakk, svart, mørkebrun, mørkeblå og rød. Og du bestemmer selvfølgelig selv hvilken farge som passer til din innredning.

Håndtak i skinn

Er lekekjøkkenet også populært hjemme hos deg? Og har du sett de tusenvis av IKEA-hacks du kan utsette lekekjøkkenet for? En enkel måte å endre utseendet på lekekjøkkenet litt på er å bytte ut håndtakene og sette på skinnhåndtak i stedet. I tillegg kan du også male kjøkkenet – avhengig av hvor mye du vil gjøre ut av det.Hjemme har vi malt lekekjøkkenet, satt på skinnhåndtak, montert knotter over "ovnen" og satt lys i "mikrobølgeovnen" slik at den lyser når du åpner den.

Våre skinnhåndtak kan selvsagt også brukes på skap og skuffer på barnerommet, slik at alt passer sammen.


Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen