Levering

Informasjon omkring levering av julegaver - 2018

Helthjem oppgir følgende tidsfrister for bestilling av julegaver:

  • Oslo og Bergen: 19. desember kl. 13.00**
  • Østlandet og Agder: 19. desember kl. 13.00**
  • Vestlandet og Trøndelag: 18. desember kl. 13.00**
  • Nord-Norge: 15. desember kl. 13.00**

**NB: Vi gir dessverre ingen garanti for at Helthjem leverer pakkene innenfor de informerte tidsfrister - men vi garanterer at vi sender alle pakkene slik at de når frem tidsnok under forutsetning av at Helthjem overholder de informerte tidsfristene. Vi garanterer også at både vi og Helthjem gjør alt vi kan for at alle pakkene kommer frem tidsnok:) Helthjem overholder sine leveringstider i 98-99 % av tilfellene. Vi anbefaler alltid å bestille så tidlig som mulig.

På denne siden finner du informasjon om hvor lang tid det vanligvis går fra vi sender ordren til du mottar varen. Hvis du ikke får ordren din innenfor den informerte leveringstiden, ber vi deg om å kontakte oss så snart som mulig på byravn@byravn.dk. På den måten kan vi hjelpe deg og hvis det er problemer med levering, gjør vi vårt beste for at varen kommer fram tidsnok.

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 49,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 99,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested

* Vi benytter distribusjonstjenesten HeltHjem for levering av produktene dine. I de få områdene som ikke dekkes av HeltHjem, sender vi med PostNord. Når bestillinger sendes med PostNord, leveres forsendelser på ditt nærmeste hentested.

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vi sender ordrer 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem har.

Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Bordkort til konfirmasjon

November 25, 2017

Bordkort til konfirmasjon

Bordkort i lær til konfirmasjon

Har du lett overalt etter det perfekte bordkortet til konfirmasjonsfesten? Vi gir deg et bud på et annerledes bordkort som ikke bare viser gjestene hvor de skal sitte ved bordet, men samtidig er en gave til gjestene som senere minner dem om en god fest.

Hvis du har lyst til å ha et annerledes bordkort til konfirmasjonen, les med her på siden der vi forteller mer om navnekortet vårt i kjernelær.

 

Bordkort i elegant kvalitet

Hvert enkelt kort er laget for hånd på verkstedet vårt i Snoghøj som ligger ved den gamle Lillebæltsbroen. Vi trykker navnene ett for ett og samler kortet med en nite og nøkkelring. Deretter er de klare til å settes på bordet og etterpå kan de henges i nøkkelknippet.

Bordkortet vårt er laget i ca. 2,5 mm kraftig italiensk kjernelær, måler 2 cm i høyde og lengde kommer an på hvor langt navnet er. De fleste navn trykkes på kort som måler 8 cm i lengde mens lange navn trykkes på kort som er 10,5 cm lange. 

Skreddersydde bordkort til konfirmasjon

Vi skreddersyr bordkort til konfirmasjonen slik at de passer til akkurat dine ønsker. Vi trykker selvsagt navn til gjester, men vi kan også sette på et symbol etter hvert navn. Hvis du for eksempel ønsker å sette på et hjerte, en fotball, en cupcake eller noe helt annet, så trykker vi gjerne dette etter navnene.

Kortene fås i 6 ulike farger: natur, svart, konjakkfarget, mørkebrunt, mørkeblått og rødt lær. Selve nøkkelringen og niten fås i tre farger: antikk messing (mørk), messing (gyllen) og stål (sølv). Du bestemmer selv hvilken fargekombinasjon som passer til konfirmasjonsfesten. 

Leveringstid

Når vi har mottatt bestillingen din, er ordren din klar til å sendes etter få dager. Vi vil gjerne ha den fullstendige gjestelisten minimum 7 dager før konfirmasjonen. Hvis du kan sende gjestelisten enda tidligere, er det helt topp. Jo før vi får gjestelisten, jo tidligere kan vi sende bestillingen i posten og dermed kan vi unngå unødvendige bekymringer om pakken kommer fram tidsnok.

Alle bestillinger sendes som pakke og de kommer vanligvis fram 2-3 virkedager etter at vi har sendt pakken.

Skal vi lage bordkort til din konfirmasjon?

Hvis du ønsker våre personlige kort i lær til konfirmasjonen din, så er vi klare til å lage dem. Les mer og bestill bordkortene våre her