5/5 stjerner

byRavn.dk

Priser inkl. fortolling og mva.

Alle priser er inkl. fortolling og merverdiavgift, slik at den prisen du betaler for produktet eller produktene i nettbutikken vår, er den endelige prisen for varen. Selv om du bestiller for mer enn 350 kr (grense for toll og avgiftsfri handel med utenlandske nettbutikker), betaler du ingen merkostnader, f.eks. toll, merverdiavgift eller ekspedisjonsgebyr, fordi byRavn fortoller selv varer som sendes til Norge.

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Levering

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem, PostNord eller DHL. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • PostNord - Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 109,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested
  • DHL Express - kr 399,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på din adresse

*HeltHjem (hjemmelevering) leverer til ca. 85 % av alle adressene i Norge. Hvis du har en adresse som ikke inngår i HeltHjem hjemmelevering, leveres pakken din som "Hent i butikk". 

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

DHL informerer at bestillinger leveres 1-2 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Bestillinger som sendes med helthjem sendes 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

DHLs opplyste leveringstider:  

DHL leverer vanligvis dagen etter at vi har sendt ordren din. I bestemte områder er leveringstiden 2 dager. På denne siden har vi samlet alle postnumre der leveringstiden ifølge DHL er opptil 2 virkedager. Hvis du bestiller levering med DHL og du bestiller før kl. 12.00 på en virkedag, sender vi ordren din samme dagen.

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid uansett om de leveres med helthjem eller DHL.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem og DHL har. Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem og DHL overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem og DHL overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for helthjem, PostNord og DHL at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

Bordkort til konfirmasjon

november 25, 2017

Bordkort til konfirmasjon

Bordkort i lær til konfirmasjon

Har du lett overalt etter det perfekte bordkortet til konfirmasjonsfesten? Vi gir deg et bud på et annerledes bordkort som ikke bare viser gjestene hvor de skal sitte ved bordet, men samtidig er en gave til gjestene som senere minner dem om en god fest.

Hvis du har lyst til å ha et annerledes bordkort til konfirmasjonen, les med her på siden der vi forteller mer om navnekortet vårt i kjernelær.

 

Bordkort i elegant kvalitet

Hvert enkelt kort er laget for hånd på verkstedet vårt i Snoghøj som ligger ved den gamle Lillebæltsbroen. Vi trykker navnene ett for ett og samler kortet med en nite og nøkkelring. Deretter er de klare til å settes på bordet og etterpå kan de henges i nøkkelknippet.

Bordkortet vårt er laget i ca. 2,5 mm kraftig italiensk kjernelær, måler 2 cm i høyde og lengde kommer an på hvor langt navnet er. De fleste navn trykkes på kort som måler 8 cm i lengde mens lange navn trykkes på kort som er 10,5 cm lange. 

Skreddersydde bordkort til konfirmasjon

Vi skreddersyr bordkort til konfirmasjonen slik at de passer til akkurat dine ønsker. Vi trykker selvsagt navn til gjester, men vi kan også sette på et symbol etter hvert navn. Hvis du for eksempel ønsker å sette på et hjerte, en fotball, en cupcake eller noe helt annet, så trykker vi gjerne dette etter navnene.

Kortene fås i 6 ulike farger: natur, svart, konjakkfarget, mørkebrunt, mørkeblått og rødt lær. Selve nøkkelringen og niten fås i tre farger: antikk messing (mørk), messing (gyllen) og stål (sølv). Du bestemmer selv hvilken fargekombinasjon som passer til konfirmasjonsfesten. 

Leveringstid

Når vi har mottatt bestillingen din, er ordren din klar til å sendes etter få dager. Vi vil gjerne ha den fullstendige gjestelisten minimum 7 dager før konfirmasjonen. Hvis du kan sende gjestelisten enda tidligere, er det helt topp. Jo før vi får gjestelisten, jo tidligere kan vi sende bestillingen i posten og dermed kan vi unngå unødvendige bekymringer om pakken kommer fram tidsnok.

Alle bestillinger sendes som pakke og de kommer vanligvis fram 2-3 virkedager etter at vi har sendt pakken.

Skal vi lage bordkort til din konfirmasjon?

Hvis du ønsker våre personlige kort i lær til konfirmasjonen din, så er vi klare til å lage dem. Les mer og bestill bordkortene våre her