Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Bordkort til konfirmasjon

Bordkort til konfirmasjon

Bordkort i lær til konfirmasjon

Har du lett overalt etter det perfekte bordkortet til konfirmasjonsfesten? Vi gir deg et bud på et annerledes bordkort som ikke bare viser gjestene hvor de skal sitte ved bordet, men samtidig er en gave til gjestene som senere minner dem om en god fest.

Hvis du har lyst til å ha et annerledes bordkort til konfirmasjonen, les med her på siden der vi forteller mer om navnekortet vårt i kjernelær.

 

Bordkort i elegant kvalitet

Hvert enkelt kort er laget for hånd på verkstedet vårt i Snoghøj som ligger ved den gamle Lillebæltsbroen. Vi trykker navnene ett for ett og samler kortet med en nite og nøkkelring. Deretter er de klare til å settes på bordet og etterpå kan de henges i nøkkelknippet.

Bordkortet vårt er laget i ca. 2,5 mm kraftig kjernelær, måler 2 cm i høyde og lengde kommer an på hvor langt navnet er. De fleste navn trykkes på kort som måler 8 cm i lengde mens lange navn trykkes på kort som er 10,5 cm lange. 

Skreddersydde bordkort til konfirmasjon

Vi skreddersyr bordkort til konfirmasjonen slik at de passer til akkurat dine ønsker. Vi trykker selvsagt navn til gjester, men vi kan også sette på et symbol etter hvert navn. Hvis du for eksempel ønsker å sette på et hjerte, en fotball, en cupcake eller noe helt annet, så trykker vi gjerne dette etter navnene.

Kortene fås i 6 ulike farger: natur, svart, konjakkfarget, mørkebrunt, mørkeblått og rødt lær. Selve nøkkelringen og niten fås i tre farger: antikk messing (mørk), messing (gyllen) og stål (sølv). Du bestemmer selv hvilken fargekombinasjon som passer til konfirmasjonsfesten. 

Leveringstid

Når vi har mottatt bestillingen din, er ordren din klar til å sendes etter få dager. Vi vil gjerne ha den fullstendige gjestelisten minimum 7 dager før konfirmasjonen. Hvis du kan sende gjestelisten enda tidligere, er det helt topp. Jo før vi får gjestelisten, jo tidligere kan vi sende bestillingen i posten og dermed kan vi unngå unødvendige bekymringer om pakken kommer fram tidsnok.

Alle bestillinger sendes som pakke og de kommer vanligvis fram 2-3 virkedager etter at vi har sendt pakken.

Skal vi lage bordkort til din konfirmasjon?

Hvis du ønsker våre personlige kort i lær til konfirmasjonen din, så er vi klare til å lage dem. Les mer og bestill bordkortene våre her

 

 
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen