Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Et bordkort som minner gjestene om en god fest

Et bordkort som minner gjestene om en god fest

Bordkort i lær - perfekt til bryllup, konfirmasjon og andre gode fester

Leter du etter et bordkort som er litt spesielt? Vi synes selv at vi har et veldig godt bud på et utradisjonelt, enkelt og flott bordkort som gjestene dine helt klart vil ta godt imot.

Vi skulle ønske at vi selv hadde fått den geniale ideen å lage bordkort i lær, men det gjorde vi ikke. I 2015 ble vi kontaktet av en kunde som ønsket å bruke vedhenget vårt som bordkort. Det syntes vi var en fantastisk god ide og siden vi kunne vise de første bildene av bordkortene, har vi opplevd en veldig stor interesse for dette produktet.  

Et bordkort, en nøkkelring, en unik gave til gjestene

Med bordkortet vårt i lær, gir du gjestene et minne med seg hjem. Hver gang gjestene bruker nøklene sine, blir de påminnet om en god fest når de ser på nøkkelringen med navnet sitt på.

Håndlagde bordkort

Vi produserer bordkortene på verkstedet vårt i Snoghøj som ligger ved den gamle Lillebæltsbroen. Hvert enkelt navn trykkes for hånd og bordkortet samles deretter med nite og nøkkelring. 

Bordkort til bryllup og konfirmasjon

Vi har laget bordkort til et stort utvalg av fester: familiefester, runde bursdager og damelunsj. Vi ser nå en stigende interesse for konfirmasjonsfester og bryllup.

Skreddersy bordkortene slik at de passer til festen din

Bordkortet vårt lages i 4 ulike farger lær: natur/lyst, konjakkfarget, mørkebrunt og svart lær. Tilhørende nøkkelring og nite fås i 3 forskjellige farger: antikk messing (mørk), messing (gyllen) og stål (sølv). Bordkortene er laget i kraftig kjernelær som er ca. 2,5 mm tykt. De måler 2 cm i bredde og lengde avhenger av hvor langt navnet er. De fleste navn trykkes på bordkort som måler 8 cm og lengre navn trykkes på bordkort som måler 10,5 cm. 

Leveringstid på bordkort

Vi trykker bordkortene på få dager. Vi anbefaler at du bestiller senest en uke før du skal bruke bordkortene. For både din egen, men også for vår skyld, ser vi gjerne at du bestiller så snart du har den komplette gjestelisten slik at vi kan levere bordkortene i god tid uten bekymringer for om kortene kommer fram tidsnok.
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen