Levering

Informasjon omkring levering av julegaver - 2018

Helthjem oppgir følgende tidsfrister for bestilling av julegaver:

 • Oslo og Bergen: 19. desember kl. 13.00**
 • Østlandet og Agder: 19. desember kl. 13.00**
 • Vestlandet og Trøndelag: 18. desember kl. 13.00**
 • Nord-Norge: 15. desember kl. 13.00**

**NB: Vi gir dessverre ingen garanti for at Helthjem leverer pakkene innenfor de informerte tidsfrister - men vi garanterer at vi sender alle pakkene slik at de når frem tidsnok under forutsetning av at Helthjem overholder de informerte tidsfristene. Vi garanterer også at både vi og Helthjem gjør alt vi kan for at alle pakkene kommer frem tidsnok:) Helthjem overholder sine leveringstider i 98-99 % av tilfellene. Vi anbefaler alltid å bestille så tidlig som mulig.

På denne siden finner du informasjon om hvor lang tid det vanligvis går fra vi sender ordren til du mottar varen. Hvis du ikke får ordren din innenfor den informerte leveringstiden, ber vi deg om å kontakte oss så snart som mulig på byravn@byravn.dk. På den måten kan vi hjelpe deg og hvis det er problemer med levering, gjør vi vårt beste for at varen kommer fram tidsnok.

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

 • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 49,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
 • Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 99,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested

* Vi benytter distribusjonstjenesten HeltHjem for levering av produktene dine. I de få områdene som ikke dekkes av HeltHjem, sender vi med PostNord. Når bestillinger sendes med PostNord, leveres forsendelser på ditt nærmeste hentested.

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vi sender ordrer 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem har.

Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

 • Du har oppgitt feil adresse
 • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
 • Navnet ditt ikke står på postkassen

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Den perfekte gaven til farsdag

Oktober 21, 2017

Den perfekte gaven til farsdag

Kunsten å finne en personlig gave til farsdag

Hvis faren din er som alle andre fedre, så er han nok vanskelig å kjøpe gave til … Han ønsker seg strømper og underbukser til jul og bursdager som er veldig fornuftige gaveønsker, men dersom ønskelisten er den samme hvert eneste år, kan det være en utfordring å finne den perfekte gaven. For du ønsker jo å gi han noe litt mer fantasifullt og samtidig noe som han blir glad for.

Ikke nok med at du skal kjempe med den lite oppfinnsomme ønskelisten til jul og bursdager, men den andre søndag i november feirer vi alle landets fedre på farsdagen. Så skal vi igjen ut og finne den perfekte personlige gaven som han vil motta med glede.

Gaveide til farsdag: et håndlaget produkt i lær med ditt personlig touch

Hos byRavn lager vi et bredt spekter av nøkkelringer og tilbehør i elegant italiensk kjernelær. Dette er produkter i en enkel og naturlig stil som bare får mer sjarme og personlighet jo mer det brukes og patineres. 

På nøkkelringer og tilbehør kan vi trykke en personlig tekst som du selv velger. I tillegg til alle bokstavene i det norske alfabetet, kan du også få et mer personlig produkt ved å få trykket mer enn 70 ulike symboler. 

Vi opplever en veldig stor interesse for produktene våre i lær opptil farsdag. Dette kan være på grunn av at "mannen som har alt" alltid kan bruke en ny nøkkelring, et belte eller noe annet. Årsaken til at produktene våre er helt opplagte gaver til fedre er at vi kan trykke en personlig tekst på produktene.

Populære trykk på nøkkelringer til farsdag:

Det er veldig forskjellig hva vi trykker på nøkkelringene og de øvrige produktene, men vi lister her opp de mest anvendte trykkene som brukes til fedre:

 • PAPPA (med symboler av strekfigurmenn og strekfigurbarn)
 • PAPPA
 • FAR
 • VI <3 DEG PAPPA
 • SUPERHELT
 • PAPPA <3
 • VERDENS BESTE PAPPA

Det er bare fantasien som setter grenser for hva som kan trykkes på våre nøkkelringer og øvrige produkter:) 

byRavn anbefaler følgende 5 gaver til farsdag

Her er våre 5 bud på den perfekte gaven til fedre. Anbefalingene våre bygger på trender til farsdagsgaver og det som vi personlig synes er gode gaveideer.

TX10-nøkkelring – den mest populære nøkkelringen vår

Vår mest populære nøkkelring som selges i stor stil til både menn og kvinner. På denne nøkkelringen kan det skrives en kort tekst på både fram- og baksiden. Nøkkelringen fås i de 6 standardfargene våre og selve nøkkelringen og niten fås i 3 farger.

Se våre populære og personlige nøkkelringer i lær her

 

Belte i italiensk kjernelær

Vi skreddersyr belter slik at de passer akkurat til målene dine (eller målene til faren din). I nettbutikken vår har vi laget en detaljert guide som viser hvordan du måler beltestørrelsen din korrekt.
På beltet kan vi også trykke en personlig melding.

Se våre ulike belter i lær her

Etui til hodetelefoner – beskytt ledningene

En gave som hjelper deg med å beskytte ledningene i lommen, vesken eller der du oppbevarer hodetelefonene dine. Du har selvsagt også mulighet for å få et personlig trykk på både fram- og baksiden.

Se vårt funksjonelle og elegante etui i lær her

TX30-nøkkelbånd med personlig trykk

Nøkkelbåndet kan både henges rundt om halsen eller oppbevares i lommen. Med nøkler i nøkkelbåndet kan du alltid finne nøklene raskt i vesken siden du bare kan ta fatt i læret når du tar hånden ned i vesken.

Se vårt TX30-nøkkelbånd i lær her

Armbånd med personlig trykk

Et enkelt og stilfullt armbånd som går en eller to ganger rundt om armen. Vi kan selvsagt trykke en personlig tekst på armbåndet.

Se flere bilder av våre armbånd her