Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Den perfekte gaven til farsdag

Den perfekte gaven til farsdag

Kunsten å finne en personlig gave til farsdag

Hvis faren din er som alle andre fedre, så er han nok vanskelig å kjøpe gave til … Han ønsker seg strømper og underbukser til jul og bursdager som er veldig fornuftige gaveønsker, men dersom ønskelisten er den samme hvert eneste år, kan det være en utfordring å finne den perfekte gaven. For du ønsker jo å gi han noe litt mer fantasifullt og samtidig noe som han blir glad for.

Ikke nok med at du skal kjempe med den lite oppfinnsomme ønskelisten til jul og bursdager, men den andre søndag i november feirer vi alle landets fedre på farsdagen. Så skal vi igjen ut og finne den perfekte personlige gaven som han vil motta med glede.

Gaveide til farsdag: et håndlaget produkt i lær med ditt personlig touch

Hos byRavn lager vi et bredt spekter av nøkkelringer og tilbehør i elegant kjernelær. Dette er produkter i en enkel og naturlig stil som bare får mer sjarme og personlighet jo mer det brukes og patineres. 

På nøkkelringer og tilbehør kan vi trykke en personlig tekst som du selv velger. I tillegg til alle bokstavene i det norske alfabetet, kan du også få et mer personlig produkt ved å få trykket mer enn 70 ulike symboler. 

Vi opplever en veldig stor interesse for produktene våre i lær opptil farsdag. Dette kan være på grunn av at "mannen som har alt" alltid kan bruke en ny nøkkelring, et belte eller noe annet. Årsaken til at produktene våre er helt opplagte gaver til fedre er at vi kan trykke en personlig tekst på produktene.

Populære trykk på nøkkelringer til farsdag:

Det er veldig forskjellig hva vi trykker på nøkkelringene og de øvrige produktene, men vi lister her opp de mest anvendte trykkene som brukes til fedre:

  • PAPPA (med symboler av strekfigurmenn og strekfigurbarn)
  • PAPPA
  • FAR
  • VI <3 DEG PAPPA
  • SUPERHELT
  • PAPPA <3
  • VERDENS BESTE PAPPA

Det er bare fantasien som setter grenser for hva som kan trykkes på våre nøkkelringer og øvrige produkter:) 

byRavn anbefaler følgende 5 gaver til farsdag

Her er våre 5 bud på den perfekte gaven til fedre. Anbefalingene våre bygger på trender til farsdagsgaver og det som vi personlig synes er gode gaveideer.

TX10-nøkkelring – den mest populære nøkkelringen vår

Vår mest populære nøkkelring som selges i stor stil til både menn og kvinner. På denne nøkkelringen kan det skrives en kort tekst på både fram- og baksiden. Nøkkelringen fås i de 6 standardfargene våre og selve nøkkelringen og niten fås i 3 farger.

Se våre populære og personlige nøkkelringer i lær her

 

Belte i kjernelær

Vi skreddersyr belter slik at de passer akkurat til målene dine (eller målene til faren din). I nettbutikken vår har vi laget en detaljert guide som viser hvordan du måler beltestørrelsen din korrekt.
På beltet kan vi også trykke en personlig melding.

Se våre ulike belter i lær her

Etui til hodetelefoner – beskytt ledningene

En gave som hjelper deg med å beskytte ledningene i lommen, vesken eller der du oppbevarer hodetelefonene dine. Du har selvsagt også mulighet for å få et personlig trykk på både fram- og baksiden.

Se vårt funksjonelle og elegante etui i lær her

TX30-nøkkelbånd med personlig trykk

Nøkkelbåndet kan både henges rundt om halsen eller oppbevares i lommen. Med nøkler i nøkkelbåndet kan du alltid finne nøklene raskt i vesken siden du bare kan ta fatt i læret når du tar hånden ned i vesken.

Se vårt TX30-nøkkelbånd i lær her

Armbånd med personlig trykk

Et enkelt og stilfullt armbånd som går en eller to ganger rundt om armen. Vi kan selvsagt trykke en personlig tekst på armbåndet.

Se flere bilder av våre armbånd her
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen