Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Bordkort til bryllup

Bordkort til bryllup i elegant kjernelær

Leter du etter unike bordkort til bryllup? Bruk i så fall to minutter på å lese denne artikkelen!

Hos byRavn lager vi skreddersydde produkter i lær, herunder bordkort til brylluper.

Bordkort til bryllup og en stilig gave til gjestene

Hvis du leter etter noe annet enn de tradisjonelle navnekortene i papp, foreslår vi lær i stedet for. Lær er et fantastisk alternativ fordi det både gir et annet uttrykk til bordoppdekking og fordi gjestene kan ta det med seg hjem og bruke det som en nøkkelring i nøkkelknippet. Gjestene vil senere bli påminnet om en god fest hver gang de bruker nøklene sine.

Vi opplever en veldig stor interesse for bordkortet vårt fordi de nettopp skiller seg fra tradisjonelle bordkort, men også fordi de samtidig er en stilig gave til gjestene dine. En gave som alle gjestene kan bruke og en gave som helt sikkert vekker begeistring hos gjestene.

Vi har etterhvert laget bordkort til veldig mange brylluper (og andre fester) der vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger fra kundene våre, selv om noen i starten har vært tvilende til om gjestene kom til å bruke bordkortet/nøkkelringen etterpå. Tilbakemeldingene har derimot vært meget positive. Kundene våre forteller med glede hvor godt gjestene har mottatt den lille gaven:) 

Bryllupsbordkort av høy kvalitet

Alle produktene våre lages for hånd på verkstedet vårt i Snoghøj som ligger rett ved siden av den Gamle Lillebæltsbroen. Vi trykker bordkortene ett for ett og så samler vi dem med den valgte niten og nøkkelringen. Alle produktene våre blir fremstilt i elegant kjernelær som er ca. 2,5 mm tykt.

Skreddersydde bordkort til bryllupet ditt

Bordkortet ditt kan skreddersys slik at det matcher bordoppdekkingen din. Vi bruker lær i følgende seks farger: natur, konjakk, svart, mørkebrun, mørkeblå og rød. Niten og selve nøkkelringen fås i tre farger: antikk messing (mørk), messing (gyllen) og stål (sølv). Dersom du ønsker det, kan vi også trykke symboler etter navnene.

Leveringstid

Når vi har mottatt bestillingen din og den komplette gjestelisten, går det få dager før vi er klare til å sende bordkortene. Vi ønsker å motta bestillingen senest en uke før bordkortene skal benyttes og vi mottar gjerne gjestelisten så snart du har fått svar fra alle gjestene. På den måten kan både du og vi unngå å bli nervøse for om pakken blir levert tidsnok.

Skal du ha bryllupskortene dine i lær?

Hvis du ønsker å ha bordkort i lær på bordet, er vi klare for å hjelpe deg. I nettbutikken vår kan du lese mye mer om bordkortene våre og se bilder for mer inspirasjon. Les mer om bordkort i lær her.
Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen