Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Reklamegaver

Hvis du vil spre budskapet om bedriften din og nå potensielle og eksisterende kunder, har byRavn ideelle reklamegaver til firmaet ditt. Hos byRavn tilvirker og lager vi kvalitetsprodukter i vegetabilsk garvet kjerneskinn på vårt eget verksted. Vi har alt fra nøkkelringer til musematter og belter. Bestselgeren vår er TX10-nøkkelringen som kan fås i seks ulike farger: Svart, konjakk, natur, rød, mørkeblå eller mørkebrun. På TX10-nøkkelringen kan du bestille et personlig trykk på fram- og baksiden. Dette gjør modellen ideell som reklamegave, kundegave eller lignende. Dersom du inngraverer firmalogo på den ene siden og selskapets motto på den andre siden, kan du iscenesette bedriftens merkevare på flere forskjellige måter. 

Kundegaver av høy kvalitet

Hos byRavn får du kundegaver av høy kvalitet. Det er opplagt å gi firmagaver til kunder ved messer, seminarer, kundearrangementer eller noe helt fjerde. Hvis TX10-nøkkelringen ikke faller i smak, har vi også vedheng der det kan trykkes tekst og symboler på den ene siden. Vedhengene fås i tre størrelser. Hvis du ønsker å inngravere firmalogo på et vedheng, kan du velge mellom våre seks standardfarger. I tillegg kan du velge mellom fargene messing, antikk messing eller stål på nøkkelring og nite.

Firmagaver

Våre vedheng og nøkkelringer er tidløse og nyttige reklamegaver som nesten alle kan bruke - uansett alder, kjønn eller bransje. Reklamegaver er med til å spre kjennskapet til bedriften og dele selskapets profil, enten det er med hjelp av slagord, logoer, symboler eller andre kreative ting. Hos byRavn får du firmagaver til kunder av høy kvalitet. På den måten sikrer du deg mot at gaven havner i søpla når arrangementet slutter. Med produkter i kjerneskinn får du lang holdbarhet. En annen fordel skinn er at skinnet blir finere og finere med tiden når skinnet får patina.

Hvis du vil se produktene våre i virkeligheten for å merke kvaliteten og se nyansene i skinnet, tilbyr vi å sende en prøve av produktene våre til deg slik at du kan se skinnet før du bestiller. På denne siden eller via e-post: byravn@byravn.dk kan du kontakte oss for et uforpliktende tilbud eller bestille katalogen vår som inneholder detaljert informasjon og en prisliste. Dersom du ønsker produkter i skinn som du ikke finner på nettsiden vår, kan du sende oss en forespørsel og beskrivelse av ønskene dine, så kan vi vurdere om vi kan imøtekomme dine ønsker og behov. 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen