5/5 stjerner

byRavn.dk

Priser inkl. fortolling og mva.

Alle priser er inkl. fortolling og merverdiavgift, slik at den prisen du betaler for produktet eller produktene i nettbutikken vår, er den endelige prisen for varen. Selv om du bestiller for mer enn 350 kr (grense for toll og avgiftsfri handel med utenlandske nettbutikker), betaler du ingen merkostnader, f.eks. toll, merverdiavgift eller ekspedisjonsgebyr, fordi byRavn fortoller selv varer som sendes til Norge.

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Levering

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem, PostNord eller DHL. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • PostNord - Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 109,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested
  • DHL Express - kr 399,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på din adresse

*HeltHjem (hjemmelevering) leverer til ca. 85 % av alle adressene i Norge. Hvis du har en adresse som ikke inngår i HeltHjem hjemmelevering, leveres pakken din som "Hent i butikk". 

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

DHL informerer at bestillinger leveres 1-2 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Bestillinger som sendes med helthjem sendes 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

DHLs opplyste leveringstider:  

DHL leverer vanligvis dagen etter at vi har sendt ordren din. I bestemte områder er leveringstiden 2 dager. På denne siden har vi samlet alle postnumre der leveringstiden ifølge DHL er opptil 2 virkedager. Hvis du bestiller levering med DHL og du bestiller før kl. 12.00 på en virkedag, sender vi ordren din samme dagen.

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid uansett om de leveres med helthjem eller DHL.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem og DHL har. Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem og DHL overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem og DHL overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for helthjem, PostNord og DHL at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

Reklamegaver

Hvis du vil spre budskapet om bedriften din og nå potensielle og eksisterende kunder, har byRavn ideelle reklamegaver til firmaet ditt. Hos byRavn tilvirker og lager vi kvalitetsprodukter i vegetabilsk garvet kjerneskinn på vårt eget verksted. Vi har alt fra nøkkelringer til musematter og belter. Bestselgeren vår er TX10-nøkkelringen som kan fås i seks ulike farger: Svart, konjakk, natur, rød, mørkeblå eller mørkebrun. På TX10-nøkkelringen kan du bestille et personlig trykk på fram- og baksiden. Dette gjør modellen ideell som reklamegave, kundegave eller lignende. Dersom du inngraverer firmalogo på den ene siden og selskapets motto på den andre siden, kan du iscenesette bedriftens merkevare på flere forskjellige måter. 

Kundegaver av høy kvalitet

Hos byRavn får du kundegaver av høy kvalitet. Det er opplagt å gi firmagaver til kunder ved messer, seminarer, kundearrangementer eller noe helt fjerde. Hvis TX10-nøkkelringen ikke faller i smak, har vi også vedheng der det kan trykkes tekst og symboler på den ene siden. Vedhengene fås i tre størrelser. Hvis du ønsker å inngravere firmalogo på et vedheng, kan du velge mellom våre seks standardfarger. I tillegg kan du velge mellom fargene messing, antikk messing eller stål på nøkkelring og nite.

Firmagaver

Våre vedheng og nøkkelringer er tidløse og nyttige reklamegaver som nesten alle kan bruke - uansett alder, kjønn eller bransje. Reklamegaver er med til å spre kjennskapet til bedriften og dele selskapets profil, enten det er med hjelp av slagord, logoer, symboler eller andre kreative ting. Hos byRavn får du firmagaver til kunder av høy kvalitet. På den måten sikrer du deg mot at gaven havner i søpla når arrangementet slutter. Med produkter i kjerneskinn får du lang holdbarhet. En annen fordel skinn er at skinnet blir finere og finere med tiden når skinnet får patina.

Hvis du vil se produktene våre i virkeligheten for å merke kvaliteten og se nyansene i skinnet, tilbyr vi å sende en prøve av produktene våre til deg slik at du kan se skinnet før du bestiller. På denne siden eller via e-post: byravn@byravn.dk kan du kontakte oss for et uforpliktende tilbud eller bestille katalogen vår som inneholder detaljert informasjon og en prisliste. Dersom du ønsker produkter i skinn som du ikke finner på nettsiden vår, kan du sende oss en forespørsel og beskrivelse av ønskene dine, så kan vi vurdere om vi kan imøtekomme dine ønsker og behov.