5/5 stjerner

byRavn.dk

Priser inkl. fortolling og mva.

Alle priser er inkl. fortolling og merverdiavgift, slik at den prisen du betaler for produktet eller produktene i nettbutikken vår, er den endelige prisen for varen. Selv om du bestiller for mer enn 350 kr (grense for toll og avgiftsfri handel med utenlandske nettbutikker), betaler du ingen merkostnader, f.eks. toll, merverdiavgift eller ekspedisjonsgebyr, fordi byRavn fortoller selv varer som sendes til Norge.

Fri frakt

Få fri frakt ved kjøp for minimum 649,-

For å få fri frakt, skal du kjøpe for minimum 649,- eksklusiv frakt og etter en eventuell fratrukket rabatt.

Levering

Hos byRavn fokuserer vi på rask levering

Vi sender ordren din med helthjem, PostNord eller DHL. Ordren din sendes som pakke og leveres med sporing.

Du velger selv hvilken leveringsmetode du ønsker:

  • HeltHjem - Pakke med sporing – kr 59,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på dørmatten eller i postkassen*
  • PostNord - Hent i butikk - Pakke med sporing - kr 109,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på ditt nærmeste hentested
  • DHL Express - kr 399,- (inkl. mva.): Pakken kan spores underveis og leveres på din adresse

*HeltHjem (hjemmelevering) leverer til ca. 85 % av alle adressene i Norge. Hvis du har en adresse som ikke inngår i HeltHjem hjemmelevering, leveres pakken din som "Hent i butikk". 

helthjem informerer at bestillinger leveres 2-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

DHL informerer at bestillinger leveres 1-2 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

helthjems opplyste leveringstider:

Østlandet og Agder: 2-3 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Vestlandet og Trøndelag: 3-4 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Nord-Norge: 4-5 virkedager etter at de er sendt fra verkstedet vårt.

Bestillinger som sendes med helthjem sendes 2 ganger i uken. Ved høytider sender vi daglig (farsdag, morsdag og jul).

DHLs opplyste leveringstider:  

DHL leverer vanligvis dagen etter at vi har sendt ordren din. I bestemte områder er leveringstiden 2 dager. På denne siden har vi samlet alle postnumre der leveringstiden ifølge DHL er opptil 2 virkedager. Hvis du bestiller levering med DHL og du bestiller før kl. 12.00 på en virkedag, sender vi ordren din samme dagen.

Bestilling av bordkort kan medføre litt lengre leveringstid uansett om de leveres med helthjem eller DHL.

Når vi informerer om tidsfrister, forholder vi oss til de leveringstidene som helthjem og DHL har. Vi kan selvsagt ikke garantere at helthjem og DHL overholder sine leveringstider, men vi garanterer at vi sender bestillingen din slik at den kommer fram tidsnok forutsatt at helthjem og DHL overholder sine leveringstider.

Forsinket bestilling

Hvis du ikke har mottatt bestillingen din 4-5 virkedager etter at vi har sendt den, vennligst kontakt oss slik at vi kan løse dette så raskt som mulig.

Husk å oppgi den riktige adressen:

Husk å sjekke e-postadresse og leveringsadresse før du godkjenner ordren din.

Forsendelsen kan ikke leveres hvis:

  • Du har oppgitt feil adresse
  • Du mangler å fylle ut hele adressen (for eksempel glemt å skrive husnummer)
  • Navnet ditt ikke står på postkassen

Kundeservice hos byRavn:

Det er viktig for oss i byRavn at kundeservicen vår er på topp. Vi gjør alltid det beste vi kan for at kundene våre får ordrene sine så raskt som mulig. For deg betyr det at hvis det oppstår problemer med forsendelsen din, reagerer vi kjapt og vi kontakter gjerne postverket på dine vegne.

Hvis forsendelsen din mangler, gjelder følgende vilkår:

Når vi sender pakker og brev med sporing, er det avgjørende for helthjem, PostNord og DHL at følgende informasjon er korrekt når forsendelsen skal leveres:
Kunden skal alltid opplyse 100 % korrekt adresse, det vil si korrekt navn, adresse, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by osv.
Hvis forsendelsen skal leveres på adressen og ikke i en pakkebutikk, er det viktig at postkassen er tydelig merket med mottakerens navn.

Hvis kunden har opplyst feil adresse og forsendelsen skal sendes på nytt, er det kundens ansvar å dekke for de ekstra kostnadene ved ny forsendelse.

Hvis forsendelsen din mangler og opplysningene ovenfor er korrekte, sender byRavn en ny pakke til deg så raskt som mulig og dekker de ekstra kostnadene ved ny forsendelse. Dersom fraktfirmaet er ansvarlig for manglende pakke, kan ordren ikke annulleres/refunderes, men som tidligere nevnt sikrer byRavn alltid at pakken kommer frem.

Firmajulegaver

Når temperaturen synker og desember og jul nærmer seg, stiller mange spørsmål til firmajulegaver: Hvilke julegaver skal mine ansatte få i år? På tross av det kalde været i vintermånedene, er julen en varm tid hvor de nærmeste verdsettes og påskjønnes litt ekstra. Det er en koselig tid hvor arbeidsplassen ofte er pyntet med rødt og skålen med pepperkaker er framme på bordet ved personalemøtene. 


Det skal tas beslutning om firmajulegaver og hos byRavn har vi en god ide til den ideelle julegaven til medarbeidere - både kvinner og menn, unge og gamle. Vi tilbyr håndlagde og personlige produkter i skinn som kan tilpasses akkurat dine ønsker. På verkstedet vårt tilvirker og lager vi alt fra nøkkelringer og belter til musematter. Fordelen med firmajulegaver i skinn er at vi kan lage et personlig trykk på produktene våre. På den måten kan personalejulegavene målrettes og skreddersys til den enkelte medarbeideren. Hos byRavn tilgodeser vi både bedriften og alle ansatte, da vi kan trykke bedriftslogo og et navn, symbol eller lignende som er tilpasset firmaets personale.

Bestselgeren vår er den populære TX10-nøkkelringen som med sin bundne form og sine kanter er perfekt til nøkkelknippet. Det er et vell av muligheter ved valg av trykk på skinnet.

Vi kan trykke:

  • Bokstavene fra A-Å samt À, Ä, É, Ò, Ö og Ü
  • Tallene fra 0-9
  • Spesialtegn: ' # " . , - + = & @ § $ ? ! / ( )°
  • Over 80 ulike symboler

Nøkkelringene fås i seks ulike farger: Svart, natur, konjakk, rød, mørkeblå eller mørkebrun. Det er mulig å velge mellom tre farger på nøkkelring og nite (messing, antikk messing eller stål).

Firmajulegaver til ansatte

Hvis TX10-nøkkelringen vår er for stor, for liten eller for bred, tilbyr vi et stort utvalg av andre produkter i skinn. Det kan være alt fra nøkkelbåndet vårt til et fint vedheng, en praktisk musematte eller et smart etui til hodetelefoner. Felles for alle produktene er muligheten til å prege skinnet med et personlig valgt trykk. Dersom du velger firmajulegaver fra byRavn, kan du være sikker på alle dine ansatte får en unik julegave som er mer personlig enn rødvin eller gavekurv.

Danske firmajulegaver av dansk kvalitet

Alle produktene våre er håndlagde og fremstilles og lages på vårt eget verksted. Hos oss får du danske firmajulegaver i dansk kvalitet. Da alle produktene lages for hånd, sikrer vi en grundig gjennomgang og kvalitetskontroll av bestillingen din før ordren din sendes fra verkstedet. Produktene er laget av vegetabilsk garvet kjerneskinn som i tillegg til sin lange varighet og gode kvalitet også er helt unikt. I sorteringsprosessen vår velger vi å bruke skinn med strekkmerker, bistikk og lignende som vitner om dyrets liv. Vi synes at dette gir skinnproduktene et enestående og sjarmerende pust.

Firmajulegaver med logo

Med våre seks standardfarger har du mange muligheter for å finne en farge som passer til dine ønsker og bedriftens farger. Du kan få tilvirket og trykt bedriftens logo slik at gaven til dine medarbeidere viser og reklamerer for bedriften på den ene siden og er personlig tilpasset den enkelte medarbeideren på den andre siden. En nøkkelring med inngraveret logo er den perfekte gaven til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere fordi en nøkkelring er et tidløst tilbehør til nøkkelknippet som de fleste kan bruke hver eneste dag.

På denne siden kan du lese mer om nøkkelringene våre i skinn med logo

... Hvis du vil være helt sikker

Hvis du vil være helt sikker på om produktene våre skal være årets julegave i bedriften, tilbyr vi å sende en prøve til deg. På den måten kan du merke kvaliteten av skinnet og se de ulike fargenes nyanser. På denne siden eller via e-post: byravn@byravn.dk kan du bestille katalogen vår med detaljert informasjon, prisliste på produktene våre og lignende. Hvis du leter etter et produkt i skinn som du ikke finner i utvalget vårt, kan du alltid kontakte oss. Vi prøver alltid å oppfylle kunders og bedrifters ønsker når det er mulig.