Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Firmajulegaver

Når temperaturen synker og desember og jul nærmer seg, stiller mange spørsmål til firmajulegaver: Hvilke julegaver skal mine ansatte få i år? På tross av det kalde været i vintermånedene, er julen en varm tid hvor de nærmeste verdsettes og påskjønnes litt ekstra. Det er en koselig tid hvor arbeidsplassen ofte er pyntet med rødt og skålen med pepperkaker er framme på bordet ved personalemøtene. 


Det skal tas beslutning om firmajulegaver og hos byRavn har vi en god ide til den ideelle julegaven til medarbeidere - både kvinner og menn, unge og gamle. Vi tilbyr håndlagde og personlige produkter i skinn som kan tilpasses akkurat dine ønsker. På verkstedet vårt tilvirker og lager vi alt fra nøkkelringer og belter til musematter. Fordelen med firmajulegaver i skinn er at vi kan lage et personlig trykk på produktene våre. På den måten kan personalejulegavene målrettes og skreddersys til den enkelte medarbeideren. Hos byRavn tilgodeser vi både bedriften og alle ansatte, da vi kan trykke bedriftslogo og et navn, symbol eller lignende som er tilpasset firmaets personale.

Bestselgeren vår er den populære TX10-nøkkelringen som med sin bundne form og sine kanter er perfekt til nøkkelknippet. Det er et vell av muligheter ved valg av trykk på skinnet.

Vi kan trykke:

  • Bokstavene fra A-Å samt À, Ä, É, Ò, Ö og Ü
  • Tallene fra 0-9
  • Spesialtegn: ' # " . , - + = & @ § $ ? ! / ( )°
  • Over 80 ulike symboler

Nøkkelringene fås i seks ulike farger: Svart, natur, konjakk, rød, mørkeblå eller mørkebrun. Det er mulig å velge mellom tre farger på nøkkelring og nite (messing, antikk messing eller stål).

Firmajulegaver til ansatte

Hvis TX10-nøkkelringen vår er for stor, for liten eller for bred, tilbyr vi et stort utvalg av andre produkter i skinn. Det kan være alt fra nøkkelbåndet vårt til et fint vedheng, en praktisk musematte eller et smart etui til hodetelefoner. Felles for alle produktene er muligheten til å prege skinnet med et personlig valgt trykk. Dersom du velger firmajulegaver fra byRavn, kan du være sikker på alle dine ansatte får en unik julegave som er mer personlig enn rødvin eller gavekurv.

Danske firmajulegaver av dansk kvalitet

Alle produktene våre er håndlagde og fremstilles og lages på vårt eget verksted. Hos oss får du danske firmajulegaver i dansk kvalitet. Da alle produktene lages for hånd, sikrer vi en grundig gjennomgang og kvalitetskontroll av bestillingen din før ordren din sendes fra verkstedet. Produktene er laget av vegetabilsk garvet kjerneskinn som i tillegg til sin lange varighet og gode kvalitet også er helt unikt. I sorteringsprosessen vår velger vi å bruke skinn med strekkmerker, bistikk og lignende som vitner om dyrets liv. Vi synes at dette gir skinnproduktene et enestående og sjarmerende pust.

Firmajulegaver med logo

Med våre seks standardfarger har du mange muligheter for å finne en farge som passer til dine ønsker og bedriftens farger. Du kan få tilvirket og trykt bedriftens logo slik at gaven til dine medarbeidere viser og reklamerer for bedriften på den ene siden og er personlig tilpasset den enkelte medarbeideren på den andre siden. En nøkkelring med inngraveret logo er den perfekte gaven til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere fordi en nøkkelring er et tidløst tilbehør til nøkkelknippet som de fleste kan bruke hver eneste dag.

På denne siden kan du lese mer om nøkkelringene våre i skinn med logo

... Hvis du vil være helt sikker

Hvis du vil være helt sikker på om produktene våre skal være årets julegave i bedriften, tilbyr vi å sende en prøve til deg. På den måten kan du merke kvaliteten av skinnet og se de ulike fargenes nyanser. På denne siden eller via e-post: byravn@byravn.dk kan du bestille katalogen vår med detaljert informasjon, prisliste på produktene våre og lignende. Hvis du leter etter et produkt i skinn som du ikke finner i utvalget vårt, kan du alltid kontakte oss. Vi prøver alltid å oppfylle kunders og bedrifters ønsker når det er mulig. 

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen