Spar opptil 25% på Morsdagsgaven & Valentinsgaven

5/5 stjerner

byRavn.no

Fri frakt ved kjøp over 649 kr Leveringstid: 1-5 virkedager

Firmagaver

Hvis du skal påskjønne dine medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere, kan byRavn tilby et bredt utvalg av eksklusive firmagaver i skinn som kan skreddersys dine ønsker og bedriftens behov. 


Du kan velge et personlig trykk på mange av produktene våre slik at du selv kan bestemme hva som skal stå på produktet og hvilken ordlyd firmagaven skal ha. Dessuten kan du få laget og trykt logoen din på skinnproduktene våre. Fordelen med et personlig trykk er at du kan få en firmagave som er personliggjort til den enkelte medarbeideren eller samarbeidspartneren samtidig som at firmalogoen bidrar som reklame og kan spre kjennskapet til bedriften.

Firmagaver til ansatte

Firmagaver til ansatte kan være alt fra en god rødvin til en powerbank til en gavekurv, men hvis det skal være mer personlig og ikke noe som du finner på alle hyller i butikkene, tilbyr byRavn et bredt utvalg av personlige kvalitetsprodukter i skinn. Forslag til gaver til medarbeidere kan for eksempel være personlige nøkkelringer, musematter eller nøkkelringer til nøkkelknippet.

Hvis du ønsker firmagaver til medarbeiderne dine og det skal være en nøkkelring, kan du få nøkkelringene i våre seks standardfarger: Konjakk, svart, natur, rød, mørkeblå eller mørkebrun. I tillegg til de seks fargene på skinnet, kan du velge mellom fargene messing, antikk messing eller stål til nøkkelring og nite. På den måten er det høyst sannsynlig at firmagavene dine kan tilpasses bedriftens farger og stil.

Danske firmagaver av dansk kvalitet

Hos byRavn får du produkter i vegetabilsk garvet kjerneskinn. Alle produktene våre er håndlagde og tilvirkes på vårt eget verksted. Det er danske firmagaver av god dansk kvalitet. Fordi produktene er håndlagde, sikrer vi en grundig gjennomgang og kvalitetskontroll av produktene i alle tilvirkningsprosesser. På den måten kan du være sikker på at firmagavene dine er i orden og klare til å gis til medarbeiderne dine når du får bestillingen din fra verkstedet.

Firmagaver kan gis ved mange anledninger: Skal avdelingen utvides? Har sjefen fått en baby? Skal dere ha en velfortjent sommerferie? Eller nærmer det seg desember og julaften? Firmagaver til ansatte er en god måte å takke dem som driver forretningen på daglig basis ved å gi dem en personlig og unik gave i skinn som de ansatte kan sette pris på i hverdagen.

Firmagaver med logo

Hos byRavn kan vi hjelpe med å tilvirke firmagaver med logo til bedrifter. Firmagaver er ideelle til kunder, samarbejdspartnere og potensielle kunder. Nøkkelringer og skinnprodukter med logo er gode valg som medvirker til å synliggjøre merket ditt, da nøkkelringer er et alsidig produkt som de fleste kan bruke i nøkkelknippet. Derfor er produktene våre et perfekt valg når det skal tas beslutninger om firmagaver.

På denne siden kan du lese mer om firmagavene våre og nøkkelringer med logo

Hvis du overveier å bestille personlige firmagaver av høy kvalitet til dine ansatte, skal du ikke nøle med å sende oss en forespørsel. Vi sender gjerne katalogen vår med detaljert informasjon, prisoversikt mv. Katalogen vår kan du på bestille på denne siden eller på e-post: byravn@byravn.dk. Dersom du ønsker å se og merke kvaliteten på produktene våre før du legger en bestilling, sender vi gjerne en prøve til deg slik at du kan se nyansene og merke teksturen i skinnet.

Velkommen til byRavn

Vi har lagt merke til at du besøker oss fra en norsk IP-adresse,
og vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi også har et norsk nettsted.

Gå til den norske nettbutikken

Fortsett til den danske nettbutikken

Välkommen till byRavn

Vi har lagt märke till att du besöker oss från en svensk IP-adress,
och vi vill göra dig uppmärksam på att vi även har en svensk hemsida.

Gå till den svenska webbshopen

Fortsätt till den danska webbshopen